20

Четете

преди 4 години

Хората от първите коментари четете цялата статия и тогава коментирайте до коментара дето казва че костов е бил по добър от алито ти сериозно ли го мислиш това отностно темата според мен тези цени са страшно надвишени спрямо действителността но щом го е пишело в трансфермакс значи е така

19

ТИРЕ е нов отбор

преди 4 години

ТИРЕ е нов отбор, създаден незаконно от внуците на онази банда дето 1948г. създаде ЦДНВ, и без нито една титла или купа. ТИРЕ е единственият отбор в света, имащ музей на Спортната слава на друг отбор, пълен с купи и червени петолъчки, какъвто дори в С.Корея, Китай и Куба нямат.

18

Национален герой

преди 4 години

Никъде по света няма футболен отбор с име на национален герой на съответната държава. Не ми е приятно да гледам надписи по стени като: долу Левски, тур за Левски и други подобни. Ние българите сме много *** народ.

17

Цска-фалшива новина

преди 4 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

16

Анонимен

преди 4 години

Ако тези в ЦСКА струваха действително толкова, Ганчев отдавна да ги беше продал и на тяхно място да бяха дошли свободни агенти. Как ви се струва Жеферсон да струва над милион евро, при положение, че в А група има поне 4-5 на неговото ниво, ако не и по-добри? А 2 милиона за Соу? Митко Илиев, чичо Камбуров, Костов са над него. Ако е вярно, Каранга струва поне 10 млн. Тиаго освен на Левски на кой друг е вкарал? От всички изброени единствено Евандро се доближава до цената, и то с формата до септемвр

15

бай Стамат

преди 4 години

некви измислени числа са тованикой няма да даде такива пари за куците коне на Левски и ЦСКАособено във всеобща криза

14

Munchen_DE

преди 4 години

Съберете ст'инки, спасете лецки :-)

13

Totenkopf

преди 4 години

Тоя е тотален фантазьор, баси яката работа измисляш си некви числа, некви глупости приказваш и пари ти дават затова ахахахах МЕГА

12

Mister Cro

преди 4 години

Най-добре е да закрият всички отбори и да се дават пари за стимулиране на аматьорския футбол! А футболните ултраси да ги карат в Белене да трошат камъни и после да ги сглабят, вместо да трошат градовете, да пребиват журналисти и т.н.

11

Шопо

преди 4 години

Кого да продават,бе !!! Куците коне от конюшните...

10

Анонимен

преди 4 години

Чудя се защо въобще давате спортни новини нали ви е ясно че спорта ща тръгне ЕВЕНТУАЛНО догодина.

9

Анонимен

преди 4 години

Футбола трябва да се ЗАКРИЕ поне за 2 години а после ОТНАЧАЛО като масов спорт.

8

Анонимен

преди 4 години

"Пандемията ще накара двата родни гранда да продават"............ХА-ХА-ХААма КОЙ ще купува вееее????Барса и Атлетико щели да фалират ако кризата продължи още 2-3 месеца .А тя ще продължи поне година със 100% сигурност.Та на кого казахте щели да "продават"????Това да не са домати та да ги продадеш в днешно време.......

7

Анонимен

преди 4 години

Никогааа...никога няма да бъдем нормална държава.Една мутра раздава парите от нашите данъци на едни други мутри, които си играят на футб мениджъри.Гнус ме е.Великите грандове! Нямат пари за 2/3 месеца без футбол.Уефа даде 4.5 млн евро на БФС.Нещо от тези пари за клубовете?

6

House M.D.

преди 4 години

Да бяхте пояснили как се дават пари на мъртвец.

5

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да започне налагането на наши момчета в отборите.

4

ПЕНКО

преди 4 години

ДЪРАВНА ПОМОЩ ЗА ЧАСТНИ ИНСТИТУЦИИ Е ЗАБРАНЕНА ... НАЛИ ЧАСТНИ ДЕМОКРАТИ -КАПИТАЛИСТИ !??? "ЛЕВСКАРИ " ВЪВ ВЛАСТА ПОДЛО ИЗХВЪРЛИХА ФК "МИНЬОР" ОТ "А" ГРУПА !!! АМИ ДА СИ СЕ ОПРАВЯТ ЧАСТНИТЕ ФК !!! И АМАТЬОРСКА ГРУПА ДА ИМАМЕ -ФЕНОВЕТЕ ЩЕ СА СЪЩИТЕ- И ЩЕ СА ТАМ , А БЪЛГАРСКИТЕ ТАЛАНТИ ЩЕ ИМАТ ШАНС ЗА РАЗВИТИЕ !!! УСШ -ФУТБОЛ ;ВОЛЕЙБОЛ И Т. Н.- С ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА -НО ФАРМАЦЕФТА "ЛУДОГОРЕЦ" ... ЕХ ЕС -ЕХ !?!?!?

3

аБЕ ЕЙ

преди 4 години

Малееееее толкопва пари...? Абе вие добре ли сте бре, хората умират от глад, дайте ги на хората, подкрепете ги! Тези млади момчета да ходят да работят в селското стопанство има толкова работа, млади са пак ще играят след две години!

2

фергюсън

преди 4 години

Това са дадени пари за мълчание и покорство ,защото от 25 год. нямаме футбол !

1

Българин

преди 4 години

Най-после едно умно решение! Стига сте прали пари купувайки някакви чужденци а вемете Българчета!