62

Анонимен

преди 4 години

"Очаквам V-образен характер на кризата, което означава икономиката да се върне толкова бързо към предишното си състояние, колкото се и сви"--- Ама това очакване за възстановяване , реално ли ще бъде или само на хартия. Аз пък очаквам V-образно нарастване на заминаващите навън да се трудят.

61

Пижо

преди 4 години

Какви 6 млрд. мобилизирала държавата?! Държавата, в лицето на политическата олигархия, прахоса, сви и унищожи над 7,5 млрд. от бюджетния излишък, станал дефицит, без една стотинка за работещите или за малкия бизнес! Три месеца след сформирането на измисления щаб, те още умуват какво да правят! ***, вижте какво направиха в другите страни, бе кре**ени!Пародия на синдикати!

60

КАП

преди 4 години

и е Председател на Постоянната комисия по труда, доходите, жизненото равнище и индустриалните отношения на ИСС,Председател на Съвета на директорите на Труд и капитал холдинг,Председател на Управителния съвет на Колеж за работническо обучение,Председател на Управителния съвет на СНЦ Благотворителен фонд проф. д-р Ж. Христов дм.

59

КАП

преди 4 години

Пламен Димитров членува в:[1] Изпълнителния комитет на Европейската конфедерация на профсъюзите,Европейския икономически и социален комитет,Икономическия и социален съвет,Комитета за наблюдение на Националната стратегическа референтна рамка,Надзорния съвет на ПОК Доверие,Управителния съвет на Синдикална взаимозастрахователна кооперация,Изпълнителния комитет и Координационния съвет на КНСБ,Изпълнителния съвет на Института за индустриални отношения и мениджмънт ОКОМ,Националния съвет за тристранно сътрудничество,Националния съвет за насърчаване на зает

58

чичо

преди 4 години

До бай *** Що така бе брате роме?Да не би Холандия да лекува братчедите дето се върнаха?Пак България помогна.Да те питам защо в САЩ всички народности се бият в гърдите "Аз съм американец!",а вие тук се турчеете?За такива като теб-24 часа тежко бачкане,на хляб и вода и на всеки 2 часа центровка на манерката!

57

бай мангал

преди 4 години

първи май е празник на всички българи,но не и на нас ромите...хайде честити празник на простите българи...и Господа да дава им дава работа,та да работят и за нас!хи-хи-хи!

56

КАП

преди 4 години

"Очаквам V-образен характер на кризата, което означава икономиката да се върне толкова бързо към предишното състояние, колкото се и сви..." - Това са празни приказки, г-н Димитров. Ами тя, тъй наречената "Пандемия", още не е свършила, пък и ни плашат, че ще има втора вълна. Хайде, малко по-сериозно.

55

Щирлиц

преди 4 години

Хвани едните,удари другите.

54

Анонимен

преди 4 години

Лудогорец 6040. Мерките са взети. Дай ми пари, аз ще ги даря и ПР ще градя.

53

Илиев

преди 4 години

Жонгльор,демагог,лицемер,на който обещанието за "добруването" на работниците минава, след като го е съгласувал с Борисов.Преди два месеца,си скъсах картата като член та "синдиката" КНСБ,защото той е филиал на ПП-ГЕРБ! Бог да прости професор Христов,той действително милееше за трудовите хора.

52

загубил доверие

преди 4 години

тези синдикати са гнезда за синекурни длъжности и работят основно за едрия олигархичен бизнес и властта

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБаце, земетресението е било до Пловдив

50

Работодател

преди 4 години

Фък оф първи май. Пролетарии, стегайте се, от другата седмица ви пращам на забоя!

49

Hchchcuc

преди 4 години

Смешни хора със смешни прически ни разсмиват в тези трудни времена! Да живей живей труда!

48

Работодателят ми..

преди 4 години

Шефовете пускат почти цялата фирма да си гледа почивката. Останалата малка част бачка на мах 190 часа на месец и всичко е за да се вземе 60/40. И излиза : един бачкам цял месец, а друг лежал и накрая всичко е по равно. Ето такива мерки са в момента. А синдикатите ако можеха да направят нещо, вече щяха да са договорили нощния труд като нощен.

47

Анонимен

преди 4 години

Преди малко имаше земетресение-Враца.

46

stoyan

преди 4 години

А някакви мерки за намаляване на държавните служители кога ще има.

45

Анонимен

преди 4 години

Вируса не удря бизнеса. Вируса удря хората. Трябват директни плащания за покриване на минимални нужди от храна, ток и лекарства без всякакви условия!

44

Анонимен

преди 4 години

Усети ли някой земетресение преди малко в София?

43

АНТИ

преди 4 години

На днешния българин тук, трябва да му се дава от лекарството Цивилизация.Получат ли се цивилизационни натрупвания - на прав (европейски) път сме !В противен случай, тук ще царува бай *** селския балкански тарикат, хитрец на дребно ...