586

а съдиите ?

преди 3 години

радев, защоне уважаваш репресираните и загиналите от комунистическия режим, Белене, Ловеч?? Няма уважение от теб !!!Само лаладжийство - празнословие, типично по комунделски !

585

Анонимен

преди 4 години

Няма по злобна фигура в българската политика. БОГ да пази България. Амин.

584

Анонимен

преди 4 години

комунистите които отрекоха Бога и съсипаха Църквата сега първи със свещичка избори идват но ние ги познаваме

583

Анонимен

преди 4 години

Бог и Народ с президент Радев!!!

582

Анонимен

преди 4 години

Добре, че е Радев. Другото всичко е крадци, мошеници, слагачи и нагаждачи :(((

581

Зозо

преди 4 години

Тоя руски лаладжия пак ли се е показал?

580

Ти да видиш

преди 4 години

Взима 12 бона заплата,за да изфъфли това?

579

Анонимен

преди 4 години

Долу шайката на милиционерските тикви!Долу Мутрата!

578

Анонимен

преди 4 години

Ех, ех, ех да можеше да го направите и Радев като вас герберска тиква - тва службичка, мезонетче с асансьорче, виличка в Барселона, фалшива дипломка за юрист примерно, някое сунджуче за разкош ... ама на, нестава!!! Има и такива като Президент Радев! Мъже на честта, с достойнство и авторитет! На всичкото отгорр се и гнусят от крадци и слагачи!Ей за тва го харесва народа - щото избира трудния, но честен път!

577

Анонимен

преди 4 години

бе кой нормален чете пик? герб го издържат с наши пари за да плюе срещу "противника" - в случая непослушните Нинова и Президента Радев.К'во шъ стане аз да пусна вестниче да плюе борисов и управа, дали ще мога в демократична БГ? Май набързо ще ми спретнат постановка и пратят задълго на топло.Как изобщо може да се отваря тоя плювалник, то друго там няма, едно и също, слава на вожда, долу бсп, аре молим, видяхме го вече това. Не сме скачали да ми седят герберските комунисти и да не пускат кокала.

576

ognyanz

преди 4 години

Президентът Радев беше единственият, който поздрави хората на наемният труд с техният празник. Бойко и гербаджиите няма как да се сетят за такова нещо.

575

Нищо ново

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА: "Колко е кофти, когато съзнаваш, че си ненужен, излишен... - и в пълна изолация.." Себе си ли оплакваш, Странджа? Не се кахъри толкова. Днес ти се посъбраха доста постове - ще ти ги платят.

574

izh

преди 4 години

До Анонимен 617Пет лева са си пет лева. Важното е като анонимен да ги изкараш. На това в България му викат селски тарикатлък. А тези дето мият чинии и тоалетни у немско просто не ни интересуват

573

Анонимен

преди 4 години

Единствения български политик, който на запад уважават! Затова и не се срамувам да говоря за него тук(Германия)

572

Анонимен

преди 4 години

Айде де, сваляйте го вече Радев, кво само налитате като селски к.... ! Не ви се получава, а? Ами стигнете му поне до оная работа на моженето и пак се пробвайте!Желая ви мнооого успехи хахххаха!!!!

571

Анонимен

преди 4 години

Няма как хората да ви харесват герберунгели! Ние работим за единия хляб и за данъци, вие крадете да осигурите 40-то поколение след вас!

570

Анонимен

преди 4 години

Удавихте се в xpaчките си бе герберунгели! Колкото го плюете толкова повече Радев се издига в очите на хората! Ако можехте с нещо да му накривите, нямаше да се джавкаате толкова! Ай сиктир от тука!Бог и народ с Президент Радев!

569

РАДИНИ ВЪЛНЕНИЯ

преди 4 години

Първи май ще го прежаля някакси... - но Ден пабедай и парадът на Красная плосшчад няма да мога...

568

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Колко е кофти, когато съзнаваш, че си ненужен, излишен... - и в пълна изолация...

567

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Склонен съм да повярвам на Радев, че няма вирус... - когато го видя да пътува в метрото и да пазарува в кауфланд... - а не да чака на НСО...