62

Анонимен

преди 4 години

САЩ със една ръка дава , а със две ръце взема !!!!!!

61

Анонимен

преди 4 години

MODERNA MODERNA KOLKOTO F 16 MODERNA

60

еей

преди 4 години

Нали знаете, че няма беплатен обяд.

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонименами топло и евтино парно някога;защита и сигурност всякога.

58

ясно ли е ма

преди 4 години

херо, не ти щем ни жилото, ни меда.

57

Анонимен

преди 4 години

До Българин и Хам Крум! Българин. Мисля че си адски прав! И знам че децата Не го разбират! И до " Хан Крум"! Американофил като теб.Да се крие под български НИК.Нс такъв велик Българин! Си е направо кощунство! Гал. Ш!!!!!!!!!

56

Хан Крум

преди 4 години

До българинАми то руснаците понеже ни бяха братя и по братски ни бяха окупирали за 50 години и ни сложиха техните креатури - *** да ни трепат вместо тях. Смукаха ни, задължаваха ни да купуваме стоки от Запада със долари и да им ги продаваме във рубли по измислен от тях курс. И какви ли не още "братски" гадо.с.ти. За не говорим, че ни изнесоха златния резерв, архивите ни са още при тях, купувахме руските им *** и т.н и т.н

55

Анонимен

преди 4 години

Тази е много активна и я кефи да работи в България. Да продължава с този ентусиазъм.

54

българин

преди 4 години

Америка дечица на " демокрацията" Нито са били,Нито ще бъдат наши " братя" или " сестри"! При тях всичко се свежда до БИЗНЕС! Схващате ли? Оказва се във времето.Че Русия беше по братски настроена тогава през социализма.От колкото днес Американците! Аз помня Русия през социализма! А вие?-:) Няма как нали? -:) Та времето е пред вас! Ще го разберете сами! Лека нощ! Ще се събудите някой ден и вие самите! Само да не е твърде късно уви!

53

IMO

преди 4 години

Чакам САЩ да спасят света, както го гледаме по филмите! (ако не разбирате от сарказъм - потърсете определението на думата)

52

Канибали

преди 4 години

Даряват готварска книга с местни рецепти.

51

Анонимен

преди 4 години

Доколкото познавам Запада-безплатен обяд няма. Сигурно ще искат изключителните права върху ваксината ,които нашите учени в момента разработват

50

Хан Крум

преди 4 години

"Вражеската" Америка - според червените чутури - ни дарява най модерна апаратура. Т.нар. "братушки" ни продават най скъпият газ в Европа и се месят постоянно по най недопустим начин във вътрешните ни работи.Тази дама - колкото и да я плюят путиноидните комуноиди - научи български, прави баници, пие ракия и е дама от класа. Руския посланник със име на пищов - до сега не е обелил и една дума на български и на Шипка падна по *** щото беще пиян като талпа. Какво да сравняваме Америка и Русия?

49

Анонимен

преди 4 години

Да върнем жеста като им дарим няколко тона белина за самолечение.

48

Анонимен

преди 4 години

Какво пак ревете, тролеве? Хората ни помагат с нещо много небоходимо в момента. Можеха и да не го правят.

47

тиква

преди 4 години

До Анонимен 48дори и да допуснем за момент че ще бъде така то какво лошо има?нима само ще вземаме без да даваме ?според теб кой трябва да я строи и защо?

46

българин

преди 4 години

До 33 американофила! Те американските твои ," братя" Не мои! Те " освободиха" За да те ЗАРОБЯТ Те самите! Ок " освободиха" ни. А защо не си тръгнаха а Ни КОНТРОЛИРАТ вече 30 г?! И? Ти *** Американофил ли си бре?

45

хъша

преди 4 години

америка дава европа дава а ние все вземаме ли вземаме а все си оставаме на балканско нивозаприличали сме на р.о.ми на които всеки дава щото те все искат ама както те не искат да се интегрирват така и ние все искаме да сме европейци ама някак си по балкански да си караме а че и да недоволстваме от онези които все ни дават ей малка злобна неблагодарна нацийка сме

44

Анонимен

преди 4 години

Днес ми стана ясно и кой ще строи Белене Ами фирма от САЩ

43

Анонимен

преди 4 години

Ако почнете да си плащате за 4-те бази, и не ни продавате 8-те ръждиви кофи на цени като за Ф-35, може и да имаме пари сами да си закупим оборудване.