11

Kiorsufra

преди 4 години

Sa6to da ne varnem balgarskoto slato v Balgaria,pri polojenie 4e ve4e te4e povi6eno tarsene ot niakoi strani.Po dobre slatito da stoi v BNB ne v 4ujdi(UK).Sa sega cenata na slatoto e niska,no pri voina cenata vednaga ska4a.Pomnite li predi na BG levove pi6e6e,,obespe4eno s vlato I vsi4ki aktivi na BNB"i parite imaha cena.

10

Анонимен

преди 4 години

bylgarina zlato ne sxchte dai mu robiq i vyje nenormalna dyrjava nenormalni xora

9

Анонимен

преди 4 години

Бяла златка е дюстабанлия

8

Анонимен

преди 4 години

Статията е уникална гмеж от парчатосани изватки от няколко години и изсмукани от Г..а изводи В момента златито е страшно евтино и някой банки в това число и наши запълват резерви с него но като цяло нищо сериозно .Но като можем да си го позволим що пък не Земята обаче е къде къде по ценна ..

7

мишо бирочето

преди 4 години

а колегата долу е прав. нас златце не ни требва. даваме го срещу 0.25% и без да броим среброто и другите метали дето копат. колко ли влиза в хазната? защо не го оставят заровено? краченца нема да хване. гешефтчев айде батко погвай концесиите. ще погнеш ама друг път.

6

Истукан

преди 4 години

Няма никаква полза от това злато. Продадох си златото и си купих земя, защото ще получавам рента, а от златото няма да получа нищо, а само ще загубя от падовете на цената му спрямо високата цена, на която съм го купил.

5

мишо бирочето

преди 4 години

номер 1, само да не си си купил тунгстенче на цената на 24 карата злато. по алиекспрес ли го поръча? в българия е по добре да си купиш земя за оран и да я дадеш под аренда.

4

V

преди 4 години

Сащ се опитва да влияе на фондовите пазари. ЕС на пазара на имоти чрез рефенансиране на фалирали банки. Ако запада една година не взема заеми ще може ли да си обслужва тия дето ги има ??? На бас че не може .Взимат нови по големи за да не върнат и стотинка от старите и да им останат нови пари за харчене.Това наливане край няма .Уж маскирано като заеми ,а си е чисто наливане.

3

Анонимен

преди 4 години

Това е разумна стъпка.

2

ХХХ

преди 4 години

Защо пишете излишни статий ? България от давна не се интересува от злато дори го подарява на чужди държави като Канада !? България НЕ иска злато ....иска заеми !

1

Анонимен

преди 4 години

Аз си изтеглих всички пари от банката и си купих половин кило чисто злато 24 карата.. тая криза ще се издуха валутите и ще се обезценят яко.. сащ напечатаха 9 трилиона,а а ецб 4 трилиона..