64

Анонимен

преди 4 години

Да свалим с бунтове Боко! 15-20 години ни терозира. Не сте ли гладни и смачкани ДОСТАТЪЧНО вече?

63

Тази

преди 4 години

Тази новина би трябвал да е номер едно, а минава под сурдинка! Дали е така времето ще покаже. Казва го на Макрон, а касае нас. Би трябвало да го каже първо на нас. Трябва да има референдум. Иначе у наст става жив фашизъм особуно с тези КППТ на всеки областен град!

62

old stupid retard

преди 4 години

До Анонимен Само БСП...................................................

61

Анонимен

преди 4 години

Как така една група продажници ще ни определят съдбата без да се съобразяват с нищо,защо няма референдум за ,,еврозоната'',нали всички там уж трябва да изпълняват волята на народа ?Това още повече потвърждава тезата ,че демокрация няма,демокрацията е заблуда за глупци и наивници !

60

Анонимен

преди 4 години

Микрона му казва, какъв хубав ден, слънцето свети, а Бабуина му: Ко казал, ко казал.

59

Анонимен

преди 4 години

Тая снимка направо кърти.Макрон говори,а нашия все едно разбира какво му казва.

58

червен сладур

преди 4 години

До 77Начи да станеш член на бкп и да не си червен сладур....Ако не си,това говори още по-зле за теб,защото си станал заради келепиря.

57

1

преди 4 години

До 77,"любовта "ни към оня твоя банкянски,червен сладур ни събра.

56

Анонимен

преди 4 години

Французин никога няма да облече "Направено в България".Трябва да пише "Пиер Карден", направено някъде в ЕС.

55

1

преди 4 години

До Анонимен-59,какво славно минало,може да има,един инкасатор на паркинг,да не се мислиш,че е бил допуснат,до софрата,на която са се хранили,баш мутрите.

54

1

преди 4 години

др.борисов,за мострите добре,но манекенката,от Барселона,кога ще се присъедини,към мострите.

53

Анонимен

преди 4 години

КАКЪВ Е ТОЗИ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗА ДА ПОЗВОЛЯВА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ПОДОБНИ ПАРАПИТЕЦИ СЪС СЛАВНО МИНАЛО. НИТО ЕДНА МИСИРКА НЕ ПОСМЯ ДА МУ ЗАДАДЕ ВЪПРОС ЗА МУТРЕНСКИТЕ МУ ГОДИНИ.

52

Анонимен

преди 4 години

ТОЗИ КАК ЛЪЖЕ

51

Анонимен

преди 4 години

Защо ли ми се струва ,че докато големия брат Макрон се съгласи наш *** да влезе в чакалнята , и влака "ЕС" ще се разкомпозира?Дали не се натискаме за чакалнята на някоя закрита спирка?

50

Луната

преди 4 години

До Еврозоната 55Блаженни са "вярващите" Особено от Еврозаразата....

49

ха-ха

преди 4 години

До За русоробите Краварски близачо ,заявката е за "чакалнята"!Преди 11г Боку твърдеше че до март 2010г ще сме в Еврозоната ,само да боядисаме КППтата.Сега ,10г по-късно същия Боку чака на опашка за "чакалнята".Разликата е като тази ,дали да си в хола на масата или пред вратата на блока!Сега разбра ли ,близачо каква е разликата?

48

За русоробите

преди 4 години

Най важното от тази новина е че сме подали официално документите за Еврозоната, което на практика означава .... Окончателно скъсване с Евразия и заплахата от прегръдката на *** .Завинаги!! Ком партия и нейните разклонения не могат и няма как да управляват и крадат в страна в която паричната единица е ЕВРО.

47

Анонимен

преди 4 години

А дали е поръчал чували, хладилни камиони ,ледени пързалки и крематориуми?Със срок на доставка след 5 години ,както онези летящи кошници Ф-16 ,модел 1974г.

46

На стрина въла зетя

преди 4 години

Пратете и в силистра

45

Права лопата

преди 4 години

Продавача на България обсъдил с гробокопача на Европа, че въвеждането на "Еврото" в България ще е последния пирон в нейния ковчег! Като чул тези думи гробокопачът Макрон подскочил от радост и незабавно поискал "работни облекла" за френските гробокопачи.