9

Анонимен

преди 4 години

Ето това е "взехме всички мерки". 313 хиляди чужденци са влязло в България от чужбина. Крият колко са българските граждани дошли от чужбина през март, но са поне двойно левче от чужденците, т.е. само през март в България са влезли близо милион потециални носители на вируса.

8

Анонимен

преди 4 години

*** още ли патовата бе

7

Анонимен

преди 4 години

Навремето за да отидем да Чехия или Унгария трябваше да се редим по опашки, да пишем молби и да `подаваме документи`.Решението дали ни пускат излизаше до 2 седмици.Даваха ти да изнесеш `пълна валута` или `непълна`Пълната беше, че можеш да обмениш не повече от 250 лева. Непълната - не повече от 150 лева.Затова по чужбина ни се чудеха защо българите носят цели чанти с храна. Ами за да могат с `отпуснатите` пари да донесат нещо на домочадието, дето тук го няма по магазините

6

Анонимен

преди 4 години

Айде малко пък ще си седнат на зад.ниците.Българинът се побърка да пътува след като го държаха 45 години вързан.Намъчихме се да си седим и да се чудим как живеят хората по света.Пътуваха само `много наши хора` и дечицата им.

5

Анонимен

преди 4 години

А пък аз си мислех че всички седят затворени като мен от началото на март. А то 48 % си веят гащите напред назад и разнасят проказата. По интересното е с какво пътуват като границите са затворени а самолетите уж са на земята. Сигурно Тарикатите стоим затворени а Балъците обикалят по света.

4

Дойче веле

преди 4 години

Но само у нас..В чужбина е фиксирано увеличение на пътникопотока с над 200%,а посещенията на музеи и паметници на културата са се увеличили драстично.

3

МКII

преди 4 години

Правилното заглавие е "Срив САМО с 52%". Точно такива безцелни пътувания разпрострниха вируса толкова масово. Хубавото е, че такив апътувания повече няма да има.

2

Анонимен

преди 4 години

Трябва да покажат извадка от 1987, сигурно са били 200 човека и от тях 12 застреляни на границата за опит за бягство към лошия капитализъм, останалите на екскурзия в Украйна и Полша да си купят кафеварка.

1

az

преди 4 години

200 000 пътувания? Смешна карантина.