7

Анонимен

преди 4 години

Всичко се прави за едните пари хахаахахахахахахахахахахахахахахаха, Вие стойте вкъщи да не се бутаме в супермаркета и на улицата :)

6

SWAN

преди 4 години

Сън не спат "нашите" да измислят как да усвояват гойските данъци! - сега ще подменят тоалетните на бездомните животни... само на *** децата се ровят в тези пясъци!

5

Да

преди 4 години

Добро решение, вирусът се разнася и от животни, а там със сигурност ходят котки и кучета !

4

Анонимен

преди 4 години

Последното дете е играло в пясъка през септември мг. Сигурно страшния корона грип е останал там и дебне в засада. Според мен на северния полюс има корона, да сменят леда там веднага! Нареждам! Ще дадем 1 милиард! Фирма, създадена вчера спечели конкурса!

3

Анонимен

преди 4 години

За какво са тия площадки, нали сега отглеждаме неграмотни, бъдещи бездомници и робчета, които няма да поздравяват, защото мама ги е опасала в маски и ръкавици, и сакън да не ги хване вируса, (уж) виновен за смъртта на цели 50 тежко болни!Ще си играят на 2м ли? И ако се доближат мама ще тича с дезинфектант, а тате ще ползва лафовете: СОПАТА, затягаме мерките, ще спазваш хоро ще играеш, щаба!!! Нямаме нужда от пари, не ни се пътува, важното е да сме здрави в панелката затворени!

2

Скептик

преди 4 години

Кое му е бравото. Масово унищожиха старите катерушки от стоманени тръби и ги смениха с *** дето няма да издържат и няколко години. Украсяват с гума че и с автомобилни гуми. Била ударопоглъщаща. Децата вече не се одраскват, обелват и насиняват. Стават саксийни цветя, готови за изолация с джаджа на дивана.

1

Заралия

преди 4 години

Браво!