7

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименАми питай държавната глава Радев, нали той наложи вето на закона за спекулата.

6

Анонимен

преди 4 години

А парите кой ще ни връща за закупените дезинфектанти Менте ?А отговорност ще носят ли , ако някой се е "дезинфектирал" с тея ?Съд и Материална отговорност ! ненаяли се Мародери !

5

Анонимен

преди 4 години

259 за литър?! Това синьо джони ли е?

4

мисирките на Боко

преди 4 години

маските за обща употреба са 1096 млн., т.е. 1 милиард и 96 милиона...не ми се вярва...във всяка втора аптека отговарят, че нямат в момента.Простотията не е само по хората, май е и по мисирките1

3

Неграмотност

преди 4 години

Цитат: Огромни са цифрите^^^Цифрите са 0,1,2,3,4,5,6,7,8 и 9 и не са огромни. Огромна е неграмотността на управляващите. Разбира се на въпроса не се отговори. Въпросът беше защо след като всеки ден говорят за огромни ЧИСЛА, а не цифри, за маски и други, има недостиг и медиците са принудени сами да си би набавят.

2

От ракията

преди 4 години

по добър дезинфектант няма(особено първака), а и вътрешно си я пийваме, а не като онези го.*** от краварника САЩ, там Дочно ни накара да пият белина, супер *** народ са!

1

Gogo

преди 4 години

Не искам да чувам, че в болниците няма предпазни средства. Разпоредил съм да бъдат доставени , първо ще покрием нашите нужди , а после и нуждите на Европа. И Ко стана сега?