14

брокеро от МалДол

преди 4 години

няма страшно, няма спад на цените на имотите, в момента пиша статия.. ше платя 200лв. и 3 стека цигари на 'медиите' да ме 'обслужат'..

13

Анонимен

преди 4 години

Сега умници Банките ще си искат парите , дори да намалят процетна на кредита -процент ще има! Ще ви накарат да предоговаряте , да преподписвате , да си носите вазелин и нт Даже наемите падат драстично - демек и от наем няма да има избивка Решението е да продавате и да изчиствате към банката,ама как да стане като никой не купува .Накрая ще продавате на три пъти по-ниска цена от която сте купили и пак ще висите с остатъка на банката Банките не са благотворителни дружества

12

Анонимен

преди 4 години

Купих си апартамент -Как го купи ?-С ипотечен кредит за 20 години -Ми той не е твоя бе , той е на банката , ама де толкуз акъл......Сега ще изтрезнеят всички с ипотеки и модерни лизингови коли , който до вчера караха Голф , днес в лизигов баварец....Изтрезняване ,,,,приземяване ........

11

до номер 4

преди 4 години

София е едно от най-големите гета в Европа. За каква столица и какви провинциалисти говориш???

10

Анонимен

преди 4 години

Който иска да избегне инфлацията да купува злато и сребро.. ръстът на тяхната цена изпреварва инфлацията осемкратно...

9

Анонимен

преди 4 години

Разсрочването на кредитите е за максимум шест месеца или до 31.12.2020 година точно когато ще сме в окото на Бурята,абе предстоят"интересни"времена!

8

Анонимен

преди 4 години

Разсрочването само по себе си е нищо. Важното е дали продължават да начисляват лихви по кредита.

7

Анонимен

преди 4 години

Истината е в бурканите.

6

МKII

преди 4 години

До БХКНа пpocтите хора ви е много трудно да разберете, че кредитите трябва да се въщат. Не може да ви се обясни, че като вземете кредит от няколко хиляди лева, за да си купите айфон и да отидете на "екзотична" почивка, тия пари не са подарък. И се връщат с лихва.

5

БХК

преди 4 години

На кредитодателите да им предложа:дайте гратисен период от 3-6 месеца на всичките си дребни кредитополучатели, като им прибавите 3-6 месеца след края на досегашният им период. Т.е. от 18 години и 6 месеца ще станат на 18 години и 9. Така пак ще си получите парите, ама и на хората ще им е една идея по-леко.Това да го гарантира държавата, а не да дава кредити на хората, които все някога ще трябва да се връщат.

4

Анонимен

преди 4 години

Така е, 1. Всеки ден пълзят нагоре цените на основни стоки, а не ми се мисли какво ще се случи, когато ни набутат в чакалнята! И това на фона на ковид мизeрията...

3

Асиметричен сик

преди 4 години

От ядене и пиене на народа не му остава време да отиде да си внесе вноската по кредита за 2-ра или 3-та кола. Ама не каква да е кола а ГЕРМАНСКИ ПРЕМИУМ, бате. Нов внос, УНИКАТ!!! Или за ДИЗАЙНЕРСКИТЕ МЕБЕЛИ, с които е обзавел раздрънканата панелка, за да се перчи пред себеподобните кoмплeкcapи във фейса.

2

Анонимен

преди 4 години

Това разсрочване е точно като сиренцето в капана ! - мислиш си че е безплатно а накрая го плащаш тройно или изобщо не излизаш.

1

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

Българския лев не мърда, фиксиран е.Ама... инфлацията е жестока!Покупателната способност е нищожна.И с всеки изминал ден намалява още повече. Иначе лева е вързан...