21

пецата

преди 3 години

"Чакайте да хвърля една бомбаДо края на лятото цена в София 400 евроПриятен ден"Аз ще подпиша договор със собственика на имота и само аз ще имам право да го продавам и ще ти го продам на 800е/м2 и разликата ще си я взема за мен хсхахаха

20

пецата

преди 3 години

Клуба на брокеромразците пак се събра в коментарите, ами махнете и прекупвачите на домати защото и те си правят процент ,купувайте директно от производителя Всеки ден ако купуваш средно по 1 кг домати и надценката е 1 лв(а тя е повече) до крайния купувач то си назад с 365лв/год, ама ядеш и други зеленчуци и плодове и като оставиш 10лв в магазина 5лв са ти надценка , за 20г даваш 36500лв , защо да ги даваш отивай купувай от баба на село, и с всяко нещо е така,Тъпани

19

Анонимен

преди 3 години

Чакайте да хвърля една бомба До края на лятото цена в София 400 евро Приятен ден

18

Туск

преди 3 години

И аз работя като брокер ама комисионната ми е е 2 % при купуване а не 6 % и тя се дели между купувача и продавача. Отделно при отдане под наем взимам само 20 % комисшонна а не 50 %. Отделно проверявам собственика и имота до дупка за никви шашми Работиме добре хорота ни харесват заради ниските цени а на нас печалбата ни идва от мащаба на услугата

17

Аз

преди 3 години

Между другото Брокер е професия на изчезване. Вече има сайтове, където може да видиш жилището на видео, само трябва да провериш за тежести и дали всички сметки са платени.

16

До 12

преди 3 години

Бай , в коя държава си живял, в която банките да са основният посредник при покупка на недвижим имот?! Т.е. те (банките) да играят ролята на посредник(брокер)?

15

Независим анализатор

преди 3 години

До БЕЗ БРОКЕРИТози номер и в момента се прави, ама в обратния ред. Намираш си ипотекирано жилище със закъсал длъжник, намираш си човек от банката-кредитор, който да задейства процедурата по изнасяне на жилището на публична продан, банката си купува жилището и после ти го продава с или без ипотека /както се разберете/. Не е толкова сложно, при все че и банката има интерес да си събере вземането мигновено или да разполага с платежоспособен длъжник

14

Анонимен

преди 3 години

До БЕЗ БРОКЕРИ...и искат 8 % от сделката- на 120 000 евра искат 19 200 лева комисионна!

13

Анонимен

преди 3 години

1000 евро в Пловдив, пък после казват, че в София било скъпо. Навсякъде е едно и също. Естествено, пак скъпо.

12

БЕЗ БРОКЕРИ

преди 3 години

Да ги махнем тези брокери! Както е в други страни. Отиваш в банка, те ти предлагат жилище, ново, старо, ипотекирано и др. Харесваш. Теглиш кредит от същата банка и с се прибираш с жилище. Няма риск от измама. Сега брокерът те води в банка за кредит и получава и от там комисионна. На какво мнение сте другари?

11

Анонимен

преди 3 години

Поредната поръчкова статия.

10

Независим анализатор

преди 3 години

До АнонименКредитът помага, когато инвестицията е разумна, т.е. цената на имота е социално приемлива /позволява задължението да се покрива без да те обрича на мизерия за срока на ипотеката/. В случая благодарение на банките, които подлъгаха хората с временно ниските си лихви, имотният балон се наду до неузнаваемост, последиците от което предстои да усетим всички.

9

Димитър

преди 3 години

Ей, пълно е с луди брокери... Търсехме малък апартамент под наем, гарсониера за сина - специализант за няколко месеца в Пловдив и се обадихме до една агенция, да видим как стоят нещата. Да ама почна кризата. А вчера половин час ме тормози един по телефона да ми обяснява колко изгодно било да си купя гарсониера на 1000 Е/кв., близо до Стоматологичния, щото нямало смисъл да плащаме наем, а било по-добре ипотека. За къв ми е там апартамент, при условие, че живеем всички във Варна ???

8

Анонимен

преди 3 години

Кредитът помага, когато човек има нужда от средства за собствен дом.

7

Независим анализатор

преди 3 години

След брокерите на умряло взеха да вият и банките. Пазарът ще се срине с минимум 30 % ! Край на мача ! Само умствено недоразвит индивид би купил имот в момента.

6

ЧСИ

преди 3 години

И ЧСИ-тата имаме голям интерес към ипотекираните жилища на новодомците. Много продан = много такси в нашия джоб :)

5

Анонимен

преди 3 години

Сега ще се сринат цените на имотите и наемите, които и без това бяха нереално високи.

4

Анонимен

преди 3 години

Има, да :))))След не повече от година цените ще бъдат на равнищата от 2008г.

3

Анонимен

преди 3 години

За това Ни притесняват по телефона през месец Че сме били " одобрени" за кредит . За който изобщо НЕ сме " кандидатствали"!-:)

2

Банките

преди 3 години

Умреха банките. Затвориха 1000 клона. Почти всички банки. Хубаво, че са само под наем и бързо се освобождават от задълженията. Печатат яко хартия и я раздават ...големи майстори се мислят.