9

Анонимен

преди 4 години

Бойко гледа да си изкара мандата и да бяга.Сам в парламента се обърна към БСП като ги сряза,че ако сега похарчи всичко за тях като дойдат на власт няма да има пари в хазната.

8

Бай Ганьо Тариката

преди 4 години

Шефа ми кара джип за 250 000 лева и има 5 апартамента за по 300 - 400 хиляди всеки и подава във фонд безработица, пък продължава да си ходи на почивки човека и даже ще си купи още 1 джип, ама златен, но заплати за нас няма от 2 месеца вече и фонд безработица купува ще купува златния джип скоро

7

Анонимен

преди 4 години

така си я карат от много време по морето всичко под масата а сега дайте .. бентлито

6

Анонимен

преди 4 години

Ами родителите, който си гледат децата? Ако има карантина им дават болнични да си гледат децата, но това не било карантина така го бил написал министъра. Да си пуснат платен отпуска, после неплатен, междувременно може да ги пратят при бабите (най-рисковите) и накрая в бюрото по труда!!!Ще мине и този вирус и ще се върнем на въпроса има ли деца и защо бягат родителите към Терминал 2

5

Нищо ново

преди 4 години

"Били за кратка криза" или са за кратка криза - това е въпроса. Но за да отговори на този въпрос ж'урналистът трябва да има кураж да изкаже собствено мнение. А такива не се срешат често. И за това не плащат.

4

до 4

преди 4 години

работят бе, държавните хрантутници работят... даже цял ден никой да не застане пред гишето им те пак ще си получат заплатата+ДМС тата накрая на месеца. Нали затова теглим заеми, да не им се нарушава жизнения цикъл на тях. Сега ще има да плащаме и мнооого извънреден труд с тия ВАЖНИ решения и брифинги в 22 часа.

3

Анонимен

преди 4 години

Тоя па, що не се скрие. Аз плщам данъци осигуровки и т.н., та да му плащат на него заплата, а той да ояснява как тия дето не са плащали трябвало да се спасяват. Ами аз да не съм балама?? Спирам да плащам ако помагат на тия дето нищо не плащаха. Затова няма да се оправиме хората които са редовни като останат разочаровани и минават и те от другата страна.

2

Анонимен

преди 4 години

Многознайковци!

1

Анонимен

преди 4 години

Че,някой да е видял някакви "действия"? Изключвам карантината и всички рестрикции свързани с нея!