140

аз

преди 4 години

Тези,които наслагаха минуси на 152 им пожелавам лечение дори за обикновенна настинка в САЩ и тогава да слагат минуси.Здравната им система е всчко друго,но не и социална,затова си отидоха толкова хора от вируса.

139

срамота

преди 4 години

Скоро Барбас Ганьос ще го шибне по помашкия врат.Преди време това помагаше и този невзрачен човечец си затваряше устата , ама сега е станал истинско кречетало.Явно в къщи не смее да плещи глупости ,и като види свободен стол в някоя медия ,бърза да ни залее с терзанията си.

138

Анонимен

преди 4 години

МНЕНИЕТО НА ЛИЧНАТА ПРИСЛУЖНИЦА НА ТВ ГОВОРИТЕЛКАТА ДЕСИ ,НЕ ИНТЕРЕСУВА НИКОГО.ГНУС МЕ Е ОТ ТОЗИ ...

137

този е противен

преди 4 години

Не желаем да се учим от тези,които изкарваха труповете с камиони и ги хвърляха в общ трап/документален филм от САЩ/ и не само,а Италия,Испания.?САЩ са въздух под налягане по отношение на здравеопазването и тази криза го показа.Нека се поучим от собствените грешки и премахнем търговските дружества каквито са сега болниците.

136

1

преди 4 години

До Анонимен-170 ,кое е важно бе булгарофобе,да се правиш на антикомунист,пък да си бил ,член на ДКМС,след това на БКП,не ставай смешен,колкото си ***,ти стига,а расим,дали е българин..,или е българомохамеданин,*** до Г.Делчев,и запитай там.

135

Анонимен

преди 4 години

До до 171"Докато седиш с глава забита в пясъка, тапир смотан"По-добре тaпир смoтан отколкото майцепродавец русофил.Русофилът смoтан да не изтрива този пост, както преди 5 минути.

134

Анонимен

преди 4 години

Достоен президент за разлика от московския мегафон Радев.

133

1

преди 4 години

До Анонимен-171,ами твоя плевнелиев,какъв е бе ***,бивш кадър на ДКМС,след това приет в БКП,как няма да е свестен,като началника му,през ден го чукаше ,по главата,за да е послушен.

132

до 171

преди 4 години

докато ни управляват разни Росеновци и Бойковци ще станем не 4, а може 3 или 2млн българи в България. Докато седиш с глава забита в пясъка, тапир смотан

131

да не е болен?

преди 4 години

Роската да не е болен? Не изръси нито една мърсотия против Русия!

130

Анонимен

преди 4 години

Тава нещо нито е генерал нито лекар, чиста проба теляк !

129

Анонимен

преди 4 години

писна ми от демократични ***

128

до клеко Алеко

преди 4 години

пък то истината е, че не сме 5млн ами 7млн или може би 9-10млн в България.Също така истината е, че не сме страна от 3тия или 4тия свят, ами сме една европейска развиваща се страна със силна армия, страхотно образование за множащите се млади хора от български етнос. А пък здравеопазването ни е пример за подражание.Нали така, клеко?Явно демокрацията е, като огледалния свят - тиранията значи свобода, войната значи мир и т.н.Да убиваш в името на мира, е като да ч**аш в името на девствеността

127

1

преди 4 години

До Калеко Алеко,защо си мислиш,че само любимия ти от банкя,неговата дясна ръка -човека с асансьор и апартамент,и останалите от кохортата на герб-комунисти,са проводници на "истината"

126

Анонимен

преди 4 години

От кой да се поучим бе Роско? От Фолксваген ти поучи ли се? Как те извръткаха, а?

125

Татяна Дончева

преди 4 години

"Хаосът тръгна преди 20 г. в МВР, преди 15 г. се настани в столична община, а през 2009 влезе и в Министерски съвет. Лицето на хаоса Борисов, има горещи фенове актьори, художници и мн. др., защото има талант, харизма, която се среща и в измамниците. Сега имаме тържество на некадърника над нормалните хора. Какво повече да добави човек, освен един въпрос -ДОКОГА народе, ДОКОГА???

124

Калеко Алеко

преди 4 години

До 1 ... Не знаех че Хаджи Генов, "Боец" и Георгиев са проводници на Истината в България ... Чувал съм че имало и друг пороводвик на "Истина" и се казвал "Българска свободна телевизия" която се помещавала в сградата на приватизирания завод "Мраз" ... Чувал съм от едни другаре и товарищи, че "Истината" можела да се научи и от други проповедници със седалище извън България, като "Московский комсомолец", "Московские новости" и "Независимая гЪзета"

123

1

преди 4 години

До Калеко Алеко,алеко,ако снощи беше гледал Люба Кулезич,щеше да чуеш от устата на адвокат ХаджиГенов,и Георгиев ,от "Боец"колко добре се е справило,досега твоето правителство,и предлагам на банкянския ти любимец,да уволни неговите юристи-мислители,и да назначи ХаджиГенов за юридически съветник

122

Калеко,

преди 4 години

в тая голяма глава има ли поне малко нагънати мозъчни клетки?

121

Анонимен

преди 4 години

Това нещо пак изпълзя.Мине-не мине и ни го наврете пред очите,да ни дразните ли?Не сме мазохисти и неговите умозаключения не са ни нужни.