12

Анонимен

преди 4 години

Вярващият човек,е свят човек.Добър и кротък по душа,и мъдър по ум.На такива хора Бог им дава дълги и хубави години.В днешно време лошотията е на особена почит.Това злоба,завист,интрига,кражба и лъжа,се няма за нищо.Оставили сме дори възрастните си родители самички,докато ние слогуваме на желанието си за повече.И всичко в името на парите,и амбицията да имаш повече от другите.Точно тези отрицателни наши човешки качества правят животът ни грозен и безмислен.Докато се усетиш,и остарял си вече.

11

dah takkar

преди 4 години

честит Рамазан байрям колеги колежки

10

Kubilay

преди 4 години

Аллах дждж изпрати тази зараза точно навреме. Много показна стана вярата ни, братя - небостъргачите в Мека са мн по-високи от Бейтуллах, пищни ифтари, на които богатите се показват. Затова Аллах ни върна този Рамазан на земята. Ифтарът ще е както са го правили сподвижниците на Пророка - вкъщи, скромно, с фурма и малко вода. Време е да се осъзнаем, да спрем да се борим за дунята и да работим за юммета тук и отвъдния живот. Нека Аллах дждж да приема поста на всеки мюсюлманин, да ни брани и води.

9

муспи

преди 4 години

Лицемерието е езика на Ада.

8

Анонимен

преди 4 години

Едно говорят, а друго вършат.Каквато им религията, такива са и те.

7

Инж.

преди 4 години

А ЛИЦЕМЕРИЕТО е заклеймено като грях във всички религии. Поздрави на всички.

6

Инж.

преди 4 години

Вижте сега, Господа,Аз съм мюсюлманин и се казвам Милко Дурев. Дядо ми и баща ми никога не са ме учили на нещо различно от уважение и разбиране към друг човек. В корана много правилно е казано: Не причинявай това, което не искаш да ти се случи. И още нещо: Аллах ни е дал разум за да мислим и да правим нашия избор. Човека сам избира съдбата си (и отговаря за това в съдния ден). Всеки има право сам да избира философията, към която да се придържа. Всичко останало е чисто лицемерие.

5

Sata NATO

преди 4 години

Събирането на хората в църквите и джамиите има точно този смисъл - всички да са единни в нещастието. Това е идеята на братството. Спасяването поединично с намордник на муцуната ви прави най-обикновено единично животно. Което е и целта на занятието. Маските са просто за да мълчите, не да ви пазят.

4

Анонимен

преди 4 години

Нека се събират да се заразяват алах ще се погрижи за тях особено за дъртите талибани...

3

Анонимен

преди 4 години

Оф то по принцип тъзи религия си е самоубийство за някой буквално.

2

Анонимен

преди 4 години

Браво, ама друг път. *** в първото село с джамия да видиш дали е браво...

1

Solar Power

преди 4 години

Браво !