7

One

преди 4 години

Жени с мъжко телосложение и мускули не са секси. Ако искам мускули да гледам си имам огледало в къщи. Жените трябва да са жени.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Сталоун не си контролира част от лицето защото лекарите са го увредили по време на раждането му. Но въпреки физическите си дефекти с воля и упорит труд постигна и поддържа форма, която го превърна в един от най-успелите творци в историята на киното.

5

Анонимен

преди 4 години

Ако тва на снимката (в гръб) е тая кака, тия мускули не са правени с чиста храна и тренировки, това мога да ви го гарантирам.Иначе тренировките са нещо много яко, дали ще е спортуване или друго и режима въобще не е нужно да е супер строг както написа някой по-долу.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Страшна форма са.Не може да стои прав и му треперят ръцете..

3

Анонимен

преди 4 години

До 1Да, ама са на по 73-4 години. За тази възраст са в отлична форма

2

Анонимен

преди 4 години

Миналата година няколко месеца излизах с момиче фитнес инструктор. Скучна работа, живот на режими. Режим на хранене, режим на спане, на всичко. А каква храна... И това заради няколко плочки на корема.

1

Анонимен

преди 4 години

Като ги гледам и Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун какви яки мускули имаха а сега са торби с екскременти даже със солиден неконтролируем тремор а Слай не може да си контролира част от лицето по-добре да си остана хърбав и неразвит.Като одъртея поне ще съм нормален.