24

До Гея номер9

преди 4 години

Такива като теб директно на почивка в слънчев Магадан

23

Густо майна до 23

преди 4 години

Разни безделници с голям кеф ги пореше Андропов, имаше лекарство против мързел андропин таблетки за суяци кат теб

22

Чук

преди 4 години

Ти да видиш Саманта Смит рийш ли....Грета Тундберг ряпа да яде...пуйките като мерило за прогреса ръиш ли.ха ха ха

21

Анонимен

преди 4 години

Андропов беше поредния руски *** добрал се до голямата власт в Русия. Помня си че по негово време български чeнгеcари обикаляха по заведения и магазини и вземаха данни от паспортите, а също и къде работиш и защо си в заведението или на улицата. След това се обаждаха на началниците в работата ти за да питат защо се шляеш по улиците а не работиш като роб за благото и прогреса на комунизма и СССР. Странното е че на разни хашлаци днес много им се иска да се върнат онези *** времена.

20

u

преди 4 години

До МаринБаш!

19

Марин

преди 4 години

Точно Саманта е променила хода на Студената война.

18

Handel

преди 4 години

DW, нали?

17

Анонимен

преди 4 години

И каква е мистериозната болест на Саманта,която я убила и тя не е успяла да отиде в Русия?

16

Щирлиц

преди 4 години

Грета кога ще напише писмо до човека с белега,за да го попита защо предаде своята родина?

15

Пижо

преди 4 години

"Много лесно едно дете би могло да бъде убедено, че СССР иска мир". Демек, СССР иска война. И това е удебелено, зер, може да го пропуснем. Кой *** е писал това? Сериозно ли? Само в предишното изречение се изброяват военните програми на САЩ по това време. Истината е, че нито СССР, нито САЩ са искали или искат война помежду си. Друго си е обаче, авторът да се опита да "убеди читателя, че СССР иска война"...

14

Анонимен

преди 4 години

Смех, голЕм смЕх пада па време на коронавуса... Тия черно-бели филми със Саманта що ни ги прожектирате. Или няма за какво да пишете?

13

dah takkar

преди 4 години

русия били лоши сащ били добри,само глупости.А и корейският самолет къв го е търсил на руска теритотия отклонявайки се от курса си с 400-500 км/

12

Иван

преди 4 години

Юрий Андропов лично поканил саманта да дойде - Малката "саманта" - собствено име, с малка буква, 2-ри клас. Двойка за авторката, двойка за редакора, ако има такъв :) Лично четох до там.

11

Анонимен

преди 4 години

Хубаво би било и сега някоя Саманта да напише писмо на г'син Путин.Но да не умира след това.

10

Блиц крийк

преди 4 години

За това кой иска война и кай не иска война ще разберем след две години, когато космическата войната започне, само че тогава маските срещу корона-вируса няма да ни вършат работа...

9

Зозо

преди 4 години

За да има мир, комунистите в сибир!!!

8

СЕРЕГЕЙ

преди 4 години

ДРУГАРЯТ ВАГИНИР *** И ЗАДУНАЙСКАТА МУ КОХОРТА НАЛИВАТ В *** ЧЕРВЕНИ *** НЕБИВАЛИЦИ. БРЕЖНЕВОТО БЛАТО ТОТАЛНО ИЗЧЕРПА ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ИКОНОМИЧЕСКИ,НАУЧНИ,ТЕХНИЧЕСКИ И СОЦИАЛНИ ВЕРОЯТНОСТИ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ И ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ОТПРИЩИ КРЕМЪЛСКИЯ БЪЛВОЧ,ЗА НОВИНКА,ЖИВИНКА В ТЕХНОЛОГИИТЕ,КОИТО ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ВПРЕГНЕ В НАПРАВАТА НА КРЕМЪЛСКИТЕ ГАЛАКТИЧЕСКИ ТОЯГИ,С КОИТО ДА ПРЕВЗЕМАТ ВСИЧКИ ГАЛАКТИКИ И...ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ,КАКТО НИ Е ОБЕЩАЛ ТАШИЯТ ВОЖД ВАГИНИР ***.

7

КГБ

преди 4 години

Жалко, че си е отишло момичето още като дете. Ала най- жалки сте медиите и политиците, че употребявате децата за мръсната си пропаганда.

6

Анонимен

преди 4 години

Поредната пропагандна статия. Нали не си мислите, че оформяте мнения със статийките си?

5

Анонимен

преди 4 години

Глупаво е да ни се обяснява, че в международния пионерски лагер "Артек" на полуостров Крим, много лесно едно дете би могло да бъде убедено, че СССР иска мир, а не война. В този център на дружбата хиляди деца от десетки страни се учат на приятелство и взаимопомощ. Виктория Нуланд също е била в пионерски лагер край Одеса, СССР. Питайте я дали някой я е убеждавал в нещо и защо не е станала комунист, а либераст.