68

Кво речи!?

преди 4 години

Този не е в ред

67

Пижо

преди 4 години

До Анонимен 77Кои точно мерки остава, които са наложени тук от самото начало? И под тук, вероятно имаш предвид Чехия, която първа въведе карантина, изолация, задължителни маски, затваряне на училища и ВУЗ-ове, културни и спортни мероприятия? Та, кои мерки остават? Вероятно дистанционно завършване на училище. Ох, сори, те отварят училищата. Маските? Ох, сори, те са само за градския транспрот, не за парковете! Събрания, сиреч протести и събиране на 10 души? Ох, сори, тук са забранени! И т.н.

66

Анонимен

преди 4 години

С други думи - отмяна на посочените мерки във Франция означава ще при тях ще останат тези мерки, които се налагат в България от самото начало.Който тук недоволства, трябва да се замисли, че в другите държави мерките са по сериозни.

65

ШиЗинПин

преди 4 години

Муахахаха...........

64

Анонимен

преди 4 години

А тука още минаваме КПП-та и подписваме хартишки! Смех!!!

63

Анонимен

преди 4 години

Eдин по един ще кацнат на Мангъровия

62

Що се криете бе?

преди 4 години

На когото му е писано да умре от коронавирус, той няма да се удави.Днес се криеш, но все някога ще излезеш. Вирусът е търпелив. Той дебне нейде из засада и идва с този, който най-малко очакваш. Оттърване няма. А който ще живее, ще живее. Не разбирам защо е цялата тая криеница.

61

Анонимен

преди 4 години

До ГоджиТова с правата е много относително. Китайците със сигурност смятат, че имат право да ядат прилепи, например.

60

Анонимен

преди 4 години

До ГоджиНа кое това е целта? На излизането от изолация ли?

59

Анонимен

преди 4 години

"ще позволи също така на родителите да подновят професионалната си дейност"При нас родителите са ангажирани с дистанционното обучение. Няма да им се позволява да подновяват професионалната си дейност. И няма да излизат!

58

Анонимен

преди 4 години

Години ще продължи докато не се заразят всички и вируса няма кого да зарази.До тогава колкото по-бързо се заразят всички,толкова по-бързо ще тръгнат икономиките както си бяха преди.Цялото това бавене с карантината беше да се подготвят болниците и лекарите.Сега започва отпускане на мерки в цяла Европа и масово заразяване.На всеки 100 заразени 10 ще умрат,но това е цената на свободата.

57

Анонимен

преди 4 години

Годжи забавяш неизбежното който ще мре ше мре

56

Анонимен

преди 4 години

По цял ден се оглеждам за този коронавирус, но още не съм го видял. Ако някой го види да пише.

55

Анонимен

преди 4 години

До LanДано! Благодаря, че сподели!

54

Lan

преди 4 години

57, дано! Дано да са повече, дано да са всичките! И пак след това ще трябва да намерим начин да се преборим с икономическата робия, а тя не е конкретен враг да го посочиш с пръст. Когато в началото на март казвах какво мисля...реакцията на масата ме отчайваше, с такова мислене ще си останем роби едва свързващи двата края. Трябва не само да оцелеем, но и да пораснем и то много бързо! И най-важното трябва спено да спрем да мислим от позицията на страха...

53

Lan

преди 4 години

ОБРАХА НИ ПОСРЕД БЯЛ, след около година - тотален срив в цените на жилищата в големите градове...но си направи сметката дали наистина ще ти трябва това жилище в новата среда на живот.

52

ОБРАХА НИ ПОСРЕД БЯЛ

преди 4 години

ДЕН. За пореден път. Тъкмо бях спестил някой лев, да си купя жилище след последния грабеж 2008-09 когато ми занулиха спестяванията, и сега пак ми дръпнаха чергата изотдолу. Отказвам да се заробя с кредит но те ни убиват с тия грабежи периодични! Ще умра преди да успея хаха. И то не от корона вирус а от старост/мизерия

51

Анонимен

преди 4 години

А, е що тъй? Я доц. Мангъров с всичките си титли веднага да каже колко ще умрат!!! А народът да не забравя на следващите избори пак за същите да си гласува!!!!

50

Анонимен

преди 4 години

До Lan56 Има ги и тези българи, има ги!!! Аз знам и 2 и 200. А живот не се захвърля от прищявката, че не ти е лесно! Щезагине или ще се отберат които трябва! Медала има винаги две страни.

49

Lan

преди 4 години

51, много се надявам мнозинството българи да направят така - да направят всичко, за да оцелеят. Да си променят целия живот ако трябва, да се върнат на полето ако трябва. НО днешните българи не са "онези" българи, вече има регистрирани самоубийства заради безработица. Предадат ли се повечето...ще загине и държавата.