67

Скептик

преди 4 години

Пичове, четете важните новини. За образование и иновации 186 милиона. Има ли конкретен повод или просто така за нали хора.

66

Анонимен

преди 4 години

Преди да хапнеш фурма,премери костилката дали ще излезе после..(из десетте герберски заповеди)

65

МИС БИКИНИ

преди 4 години

Дали е ваксинирана?

64

Друг пенсионер

преди 4 години

До лекар пенсионерНапълно съм съгласен с теб! В онези "лоши времена", в които нямаше банани и тоалетна хартия (като че ли сега има мангустани, личи и питахая!), имаше безплатно качествено здравеопазване. Всяка година пред нашата сграда цъфваше флуорограф и помдиректорът ни гонеше да минем оттам, както и задължителни изследвания в три кабинета в здравпункта! Наказание, ако не минеш прегладите - принуда! Ама бяхме здрави и бяхме с няколко пункта пред САЩ по "Очаквана продължителност на живота"!

63

Анонимен

преди 4 години

Оставка на боце фурмата!!!Ще му носим от ошафа в затвора!!!!

62

лекар пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 63 Колкото и да се плюе срещу социалистическа България ,тя и това беше направила -такива бабуняци като този са с пълен имунизационен календар срещу най-страшните и социално значими болести -ТБЦ,дифтерия,коклюш,тетанус,полиомиелит,вариоба ,варицела и др! Ха, направете го само това вие ''умните и можещите'' !Не можете и не го правите ,защото чиганьорите не са в училище а са плъзнали по света като въшки ,а българчетата не са в училище!

61

Waffen SS

преди 4 години

Според информация от научната литература БЦЖ ваксината в България е може би най-добрата. Неслучайно сме снабдител на Световната здравна организация (СЗО) за приложенията ѝ в Африка и Китай. Ваксината създава стабилен неспецифичен имунитет срещу всякакви потенциални нарушители на целостта на нашия организъм

60

дедо от село

преди 4 години

Е и като прави тегели до сега като изоглавен какво от това? Резултат никакъв! Никой не ще да дава пари на крадци нали,защото и тези не обичат някой да е по-голям мошеник от тях ? Ха ха ха ха ! Яз и ние като сме от село недей да си мислите, че сега сме излюпени и ядем доматете с коловете!

59

Анонимен

преди 4 години

До ВасилВаско, не обиждай бабуините - те са интелигентни и социални прримати! Този, за когото говориш е асоциален!

58

Анонимен

преди 4 години

Премиерът отбеляза и статистиката, че в САЩ броят на починалите от вируса е повече, отколкото във Виетнамската война------А умният ни всезнаещ г-н Премиер знае ли, че в 90-милионен Виетнам НЯМА НИТО ЕДИН ПОЧИНАЛ ОТ КОВИД-19, въпреки, че има дълга граница с Китай?Дали пък не е Пръст Божий? Нещо като възмездие? Ще взема да повярвам!

57

Анонимен

преди 4 години

Във Франция и Англия БЦЖ е била задължителна до 2007 пък *** като пилци. Пълни глупости са това, ние имаме по - добър имунитет точно защото не си слагаме противогрипни ваксини, които ги слагат масово на запад и то с приоритет на пенсионерите.

56

э

преди 4 години

Виждам едно масово злорадстване и цитиране на други страни, които са далеч по напреднали и по демократични и точно за това по уязвими от фалшиви интерпретации.

55

Анонимен

преди 4 години

Циркът "корона вирус Европа" скоро ще свърши, вечен ще си остане кллоуунът боце фурмата с вечната си роля на просяякк!!!

54

Анонимен

преди 4 години

Само че, скрил от госпожата важната съставка към БЦЖ - фурми - за да има за тези дето му вярват!!!! Герберугиии, харни ли са фурмите, бре!???

53

1

преди 4 години

До Зомбиленд,колко пъти искаш да ти напиша,чебивш комунист няма,както и малко бременна жена,съшо бивш ***,и малко милиционер,запомни това,и друг път не бълкай.

52

Анонимен

преди 4 години

Ако беше малко по-скромен, нямаше да го хулим чак толкова!

51

Бойко

преди 4 години

БЦЖ - Бързо Целувай Жената.

50

1

преди 4 години

Кристин му казала,обаче,той дали е разбрал,какво значи,тази абвиатура БЦЖ,в шопския език е непозната.

49

До 50

преди 4 години

Голямата разлика е, че Бойко фалира България с твоето съдействие.

48

Анонимен

преди 4 години

*** власт няма да види с Избори няма грам шанс Освен да се омъжи за Бойко та да стане пимиерша Друг вариянт няма )))