6

Анонимен

преди 3 години

До ДааСтудена вода ще пийне този, дето искаше на зелено 1300 евро за нецял кв метър на зелено, сега се надява на 700-800 енро на готово, но да видим след 2 години ако продаде на 600 да си отдъхне и да пие тогава водицата. А за по некамествено строителство, панелки и лоши квартали, направи си справка с Банско през 2008 г.

5

Даа

преди 3 години

Животът започва да се нормализира. Който очакваше голям срив на имоти и наеми, може да пийне една студена водица...

4

.!.

преди 3 години

Значи няма значение! Вчера чета статия как цените на имотите особено в София са пораснали с над 57% за една тия 3 месеца! Па не знам сега на ко да вервам! Явно имотите до края на годината ще се утроят даже учетворят! Па да видим може и цените на офис имотите да се дигнат до небесата! :))) ей пишман строителчета и брокерчета! Не се коркайте! Майтап си правя само!

3

програмист

преди 3 години

фирмата е стабилна има си работа ,въпреки че проектите намаляхаАма се местим в по-малък офис изчислен така ,че да побира максимум 50% от хората.Шефовете видяха ,че може и да се работи от вкъщи ,като така разходите са по-малки.Така ,че ИТ-то няма да спаси брокерите.

2

Анонимен

преди 3 години

Идеално е така! Нека ИТ бизнеса най-сетне осъзнае,че за да работят хората не е задължително да са събрани в един офис, пък бил той и мега лъскав и лачен.Нека този добре платен бизнес се децентрализира и хората да започнат да работят от родните си места,а не да се свиват като мишки в София и да набиват парите си за наеми и жилища.Това ще влее пари в по-малките общини,постепенно ще се върнат и други хора в тях и други бизнеси ще пренасочат инвестициите си в тази посока.Чакам този момент от 15 год.

1

Анонимен

преди 3 години

Капитализмът фалира от време на време. Държавата го спасява и му прави изкуствено дишане уста в уста.Затова капитализмът трябва да плаща големи данъци и осигуровки, когато му вървят далаверите добре.