37

Анонимен

преди 4 години

Трупове плуват из ВълтаваПили белина с насладаЯли рацини, била то наладаТрева от моста къди кметаИ пише сите умрели от стрелбатаОт подводницата, руско вълтавскатаДа му три букви майката

36

sd

преди 4 години

на вас русоидите ви липсва мозъка.

35

Чахаинъ на моста, 5$

преди 4 години

До: не може да бъде.Ти написа най точно защо в ЧегослоФакай липсва тоалетната хартия още от време Швейково.Те са наследили АвсУнгарската империя австронемската псувня Шайзе. Но техния Славейков, сиреч Владислав Вег й дал чески формат, neser me. Та щото нам никой, никога от нищо не е доволен те на поразия се шайзът иос*рат. Като спрат хартия за последните няма

34

sd

преди 4 години

руски дипломат е хванат с отрова в Прага. скрепоносните искали да отровят кмета на Прага за демонтажа на паметника на някакъв руски военнопрестwпник (Конев) от времето на врората световна.

33

Да бе!

преди 4 години

Крепостните се надяват, че световната общественост е забравила за убийството на Георги Марков с кремълския чадър, забравила е и стрелбата по папа Йоан-Павел Втори, забравила е убийството на Литвиненко, на Политковская, на Борис Немцов, забравила е отравянето на Скрипал и дъщеря му, отравянето на Гебрев, забравила е и умъртвяването на 2 милиона и 700 хиляди чеченски българи... Ама и тия чехи са много лоши бре, взели да събарят паметниците на окупаторите си!

32

СЕРЕГЕЙ

преди 4 години

ДРУГАРЯТ ВАГИНИР *** Е ПОРЪЧАЛ НА КРЕМЪЛСКИТЕ ИСТЕРИЦИ ДА *** ИСТОРИЯТА И ПРАГА СО СЕ КЪЩАТА И ДВОРА ДА Е ВЕЧЕ РУСКА ТЕРИТОРИЯ,КАКТО КРИМ И ПОЛОВИНАТА ЗА СЕГА УКРАЙНА. ПОЛЯЦИТЕ И ТЕ...27 000 МЛАДШИ ОФИЦЕРИ КРЕМЪЛ ИЗКЛА В КАТИНСКАТА ГОРА.СЕГА И НАПОМНИ С ЦЯЛОТО ПОЛСКО ПРАВИТЕЛСТВО ВО ГЛАВЕ С ПРЕЗИДЕНТА... ТОВА И ЦЯЛОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ НА РУСТАЦИТЕ ИДВА ДА ПОДЧЕРТАЕ, ЧЕ РУСКИТЕ КАНИБАЛИ,ПРОСТО НЯМА КАКВО ДА ГИ СПРЕ.

31

Анонимен

преди 4 години

Споко, сега ЦРУ ще го очешат, и веднага ще изкарат Русия отговорна. Първо му плащат за тия детински провокации, после го плашат, че лошите идват за него... а лошите през цялото време са точно "приятелите" му от хамерика.

30

Анонимен

преди 4 години

Реакцията *** чехите е истерична, но е напълно в стила и размаха на истинска голяма западна държава. Няма половинчатост и замаскираност, а директно в десятката и руснаците виждат, че това не е Източна Европа, а чист запад. Друг е въпросът, че въртят як бизнес помежду си, но ясно чехите се обозначават като запад.

29

Barba Ganios

преди 4 години

...liberalnata demonokracia e raka na 21-vek !!! Marshal Ivan Konev e osvobodil Praga....a Boris Nemtsov....kakvo tochno e napravil za Praga I za chehite ,che neshto ne se seshtam ?!?? Tova dori bezumstvo dori ne e smeshno ....jalko e !!! Tova mi napomnia za pametnika na amerikanskite letci v Balgaria ....I polaganeto na tsvetia ot balgari na nego ! Toi pone e na teritoriata na amerikanskoto posolstvo,koiato se void tiahna I vapreki tova e nelepo sashtestvuvaneto mu !!!

28

не може да бъде!

преди 4 години

Не мога да повярвам на какво ниско ниво е паднало мисленето на русофобите!Не е необходимо човек да бъде много умен,за да види,че руснаците /Путин,правителство ,ФСБ ит.н/се интересуват от чешките кметове толкова,колкото от шапката на китайския император!И в Чехия,както и у нас има хор ,които много обичат да джафкат като паленца по слона!Руснаците си имат достатъчно вътрешни проблеми,проблеми със САЩ,ЕС,Турция,СА,за да се занимават с хора,които пълнят памперсите само като се каже-руснаците идват!

27

Анонимен

преди 4 години

Страните от бившия съветски лагер се чистят от отровната съветска плесен...а ние кога ?Много хора едва сега разбират, че съветските паметници не са някакъв символи на някаква измислена благодарност, а жалони мъркиращи така наречения "руски мир" !Не случайно Кремъл така ревностно и злостно държи на запазването им, нищо, че това си работа на съответните държави.Те така гледат и на съветските паметници в България, въпреки, че са строени с парите на българите

26

Анонимен

преди 4 години

На снимката - това ли е М. Захаровова само че без перука ?

25

Анонимен

преди 4 години

една ядрена ракета по прага и всичко ще си дойде на мастото

24

Анонимен

преди 4 години

Ама цял свят чака русия за да ги освободи

23

русофил

преди 4 години

Крим е руски путин е велик казах

22

Хорошо

преди 4 години

Захарова! Никой не ви иска! Налягайте си парцалите в свинарника!

21

Анонимен

преди 4 години

Русия ,Русия.За 300 г в европейската политика не разбра л ,че европейските народи мразят руснаците повече от всеки друг народ.

20

Анонимен

преди 4 години

Руска поговорка:Искахме по-добре,а стана както винаги.

19

до 16

преди 4 години

Рублажиите не виждате по-далече от носа си.Кога ще разберете, че със заплахи не се печели обич и уважение?Вместо през 90та да започнете да се очовечавате все повече затъвате в блатото на омразата.

18

Владимир

преди 4 години

До Анонимен 13Абсолютно. Както и че прегазихме чехите с танкове през 68ма. Това си беше направо Холивудски филм. Инсценировка. Американците го заснеха и след това лъжеха, че се е случило ... ... Владимир, Владимир, събудете се, през 68ма Чехословакия беше част от Социалистическия блок и американски киноекипи там нямаше ....?!?