15

Тео

преди 4 години

Тия, обаче, ще ядат дървото! И не за друго, ами защото присвояват европари. И ако ще мама и тати да са с възможностти, няма да им помогнат, защото Европа ще иска отчет за това как се справяме с подобни далавери. А и Европа иска резултати след програмата - продукти и прочее. Ако ги няма - започва да се съмнява и някой трябва да поеме вината. Ще ги пожертват агънцата мамини като стой та гледай. Все някой трябва да опере пешкира!

14

Анонимен

преди 4 години

Туй е сериозна програма-Иновации и конкурентноспособност по реализация за които се изисква научна разработка с патентоване за нея и краен даден продук с график за внедряване,производство с оценка-обосновка по редица икономико-финансови показатели до конкурентност в област на развитията с изследванията по обявени конкурси с класации за участие по темите с финансиране от национално значение заради названието на програмата по предложенията с реално участие от страна потвърждаващи,утвърждаващи лица.

13

Анонимен

преди 4 години

Сега ще се олиланят цялата...

12

Анонимен

преди 4 години

Сегашните и подарили милиончета и сега си ги търсят

11

до 13

преди 4 години

Според теб всеки краде? В малкото НДК е така...

10

Анонимен

преди 4 години

До 12Ти на кражбата развиване на бизнес ли му викаш??

9

Анонимен

преди 4 години

Всеки който развива бизнес, без да плаща данък ГЕРБ, трябва да си криптира дисковете! За всеки случай, пък после каскета само орехи ще *** с тях...

8

Наблюдател

преди 4 години

Апаратурата е Great Southern Technology CSD-21 и се използва за намиране на скрити наблюдателни и подслушвателни устройства.

7

:)

преди 4 години

Така и не се разбра какво точно нередно е направила тази фирма - купила е софтуер и го е давала под наем - какво точно нередно има в това?Иначе за куфара с апаратура - да не би да става дума за чанта с лаптоп? Че нещо терминологията на съдебната система е малко странна :)

6

Aнонимен

преди 4 години

Aман от глупости.Намерили апаратура ама не се знае за какво е. Можело да е за подслушване ама може и да не е.И за какво им е такава апаратура не е ясно.Прокуратурата си смуче от пръстите някакви " доказателства." Нищо не се казва обаче за това как миналата година Мартин и Лиляна разкриха схемата за далаверите и кражбата на милиони от АПИ и свързани с "някои хора" фирми.Вижте го в предаването на Люба Кулезич -"Честно казано"

5

Котки

преди 4 години

Даже няма да си правя труда... Последният път когато написах нещо за тази и брат и някой от сайта буквално ми промени коментара ръчно. Даже не го изтри просто промени написаното от мен...

4

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 6 Ти па не си престъпник, а си от убавите.Нямаш достяп да кражбите ,иначе ще бъдеш отличник.

3

Дубайска фурма

преди 4 години

Дано не се окаже апаратура за звукозаписно студио. Че ще са и в тесния специалист.

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

кой поръча господин ВЕЛЕВ кой окраде държавата не внасяйки данъци ВАСИЛ БОЖКОВ

1

Анонимен

преди 4 години

БОЖКОВ Е престъпник