41

Кьормеков

преди 4 години

Самозабравилата се новобогаташка,която мисли,че с дебели връзки и дебели пачки ще успее като при първото птп,горчиво се лъже.Тя отлично знае,че отглежда един разюздан наркоман,по късно убиец на М. Цветков,но се прави на луда.Мисля,че гл. прокурор г-н Гешев,ще назначи правилният разследващ прокурор,който ще изчисти позацапаното доверие от страна на хората към правораздавателните ни институции.Убил човек,погълнал коктейл от наркотици,този из..д трябва да посети за поне петнадесет лета цент.затвор.

40

Ами

преди 4 години

Фирма или частно лице ако прави изкоп е длъжен да го обезопаси - огради, предупредителни знаци и прочие. Ако някой пострада от падане в необезопасен изкоп също отива на съд тоя, който е копал. Може да не го знаете но законът е така.Джипът също не е бил обезопасен - вкъщи, вместо на служебния паркинг и ключовете на място, достъпно за келeши.Обикновено са условни присъдите по тия дела но сега мaминка ще разгледа отвътре Сливенския затвор. Тъкмо е близко до Карнобат да й идват на свиждане.

39

Ами

преди 4 години

Това е непредумишлена небрежност довела по непредпазливост до смърт чрез катастрофа.Ел.техник вкарва ток на строеж да работят строителни машини обаче забравя открит кабел под напрежение и си тръгва от строежа. После идва някой хваща кабела и умира от тока. Ел.техника отива на съд задължително в този случай. Обикновено е условна присъдата но ако не му е за пръв път лежи в затвора. Това всички строители го знаят.Случаят със служебния джип е същият.

38

Ами

преди 4 години

До 38 Реално тази жена няма нищо общо с катастрофата какви гаранции какви 100 бона бе!Реално има много общо с катастрофата - паркирала е служебния си автомобил вкъщи а не на служебен паркинг и е допуснала ключът от служебния автомобил да попадне в разпореждане на неупълномощено лице - синът й.Това е непредумишлена небрежност довела по непредпазливост до смърт чрез катастрофа.Ел.техник ако забрави неизолиран кабел под напрежение и после някой случайно да го докосне и да умре от тока, също о

37

Анонимен

преди 4 години

Ако дадеш автомобила СИ доброволно на дрогиран и с него е извършено убийство, ти ставаш съучастник на това убийство

36

Анонимен

преди 4 години

Утре като осъди държавата няма да плащат съдийте!

35

Това е лудост

преди 4 години

Имаш 100 лева и си купуваш нещо но продавачката ги открадва но обвиняват тебе в кражба щото тези пари са били твои и ти налагат 100 000 гаранция щото така казала една Тиква която я е страх да не падне от власт!

34

Кошмарът България

преди 4 години

Реално тази жена няма нищо общо с катастрофата какви гаранции какви 100 бона бе!Явно тази прокуратура и съд в БГ са тотал шитня зависими от Банкя-корупшън!

33

Анонимен

преди 4 години

Все майката..нямат ли баща???

32

Анонимен

преди 4 години

Ми да си стои в пандиза до делото и ще си ги спести тези 100 000 лева.

31

sofeto

преди 4 години

"По делото не са налице данни за влошеното ѝ здравословно състояние"За това си има "медицинска помощ" срещу заплащане и без данъk!

30

Х

преди 4 години

Тая секретарка-директор тепърва има да плаща. 100 хиляди са капка. Да си продава лъжливата фирма с лъжливото винце и да плаща! тряя да ходи по парцали и да рови в кофата за *** заедно с надрусаното си копе ленце.

29

Анонимен

преди 4 години

Джипът едва ли струва повече от 40 000 лева, ако е запазен на 8 години. Но щом съдът твърди, че струва 200 хиляди лева, да го заложи като гаранция.

28

Анонимен

преди 4 години

Да стои под стража. По-евтино ще й излезе.

27

Анонимен

преди 4 години

Тава обвинение ще го обори и първокурсник по правните наукиХипотетично :_ давам автомобила си на приятел ,не съм лекар ,нито имам съмтения или данни и факти че той е пиян или дрогиран.Прави ПТП след часове ,и ?!?!?

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Това ли успя да измислиш? И колко възпитано и аргументирано го поднесе на аудиторията само, браво!

25

4epa

преди 4 години

ТОВА ОБВИНЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ В СЪДА !!!!!!!!!!!!! ВСЕ ЕДНО ДА СИ ВЗЕМЕШ КОЛА ПОД НАЕМ И СЕ ДРОГИРАШ - И ТОЗИ КОИТО ТИ Е ОТДАЛ КОЛАТА ДА ПОПАДНЕ В СЪЩАТА СИТОАЦИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!! СЪДА И ПРОКУРАТИРАТУРАТА ИСКАТ ДА Я ИДОЯТ !!!!

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Хаха, бях убеден, че няма да схванеш а ще се сетиш веднага за тия гънки, които самият ти основно използваш за да си пробиваш път в живота. Странно нещо е човешкия мозък :)

23

Анонимен

преди 4 години

Не е кихнала на съда,демек на Винету.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Точно за разпределянето на евро средствата и общ. поръчки е така!Там са само мутри, к..ви и милиционери