26

Анонимен

преди 4 години

Спасете родното производство! Купувайте от Арсенал Казанлък!

25

Яшар

преди 4 години

Там уволняват само ***. Розобера идва, ще бачкат там.

24

до SS

преди 4 години

не е истина колко си зле. Без тази промишленост при война кой ще ни произвежда оръжие?

23

яко

преди 4 години

Купувайте БРАТЯ !!!

22

SS

преди 4 години

най-добре е да уволнят всички! Не ни трябва да произвеждаме оръжия за убийства!А на тях пък не им трябва по взрив на годинаАко могат, да се включат в цивилна печеливша промишленост. Ако не - на полето! Ако искат, разбира се

21

Боко

преди 4 години

Важното е да продължите да носите маски, защото помагат и не сядайте на пейките в парковете.. Спазвайте дистанция и си мийте ръцете.

20

Червените дяволи

преди 4 години

А от Челси, няма ли да съкращават?

19

Анонимен

преди 4 години

Вашите"пушкала"ряпа да ядат пред тоя Д'звер!

18

Анонимен

преди 4 години

Спряха и въоръжените конфликти заради това вирусче.

17

До "Няма драма&

преди 4 години

Драма няма, те затова като ги назначат и току гръмнат и ударят камбаната. Все с ценз назначават. Не ти ли прави впечатлоение, че инцидентите са там, не в Сопот, Русе, Лясковец, Трявна, Търново. Пази боже. Ама на кой му пука, нали пълнят ОНЕЗИ куфарчета.

16

Пламен

преди 4 години

Такива "фишеци" предизвикват смях в завършилите успешни 11клас. КОВИД, МОВОД, нищо общо. Отрсълът е експортен, продукцията на специален режим, износът също.Договори се сключват поне половин година напред. Виж това, че всичко минава през "Херо Мустафа"... И ако "Херо" е решила да пласира нещо родно("М", не "АК"), "изрязва" Топчиите. То е като с нефта, почти.

15

Няма драма

преди 4 години

До Анонименот вътрешна информация знамя че те се така от години, като имат поръчка назначават 2к работници до завършването. После ги съкращават - местните са им свикнали. Чайна вирус не променя нищо.

14

факт

преди 4 години

хубаво е че журналистка, работеща срещу България си го е получилаедна добра новина

13

България над всичко

преди 4 години

няма никакво значение, че оръжията са за Ислямска държава или за който и да е.. важното е България да печели, а кого ще се застрелва с това оръжие не е наш проблемСАЩ като продава оръжия, сеещи смърт каква е разликата?! Аман от предатели

12

Ислямска държава

преди 4 години

знаете ли, че този завод произвежда оръжия за ислямска държава. а че произвеждат почти толкова, колкото САЩ? преди години имаше репортаж на една млада репортерка, която отиде на място в ирак и разобличи това. познайте какво стана. уволниха я и до ден днешен не може да си намери работа. този завод е сатанински, а хората там са зли, щом произвеждат оръжия за терористи!

11

Анонимен

преди 4 години

Идват гладни бунтове. Тиквата да подава оставка!

10

Сандо

преди 4 години

е нали ще изкарат българоското производсто във веригите. искам и щанд на Арсенал! сигурен съм че продажбите ще са успешни. Да му мислят после управляващите кво правят ...

9

До ФСВ

преди 4 години

Иво Прокопиев

8

Анонимен

преди 4 години

Ислямска държава закъса....

7

Анонимен

преди 4 години

Щом само едно предприятие, колкото и голямо да е то, съкращава 2000 работници, правете сметка за какво иде реч в национален мащаб. Властта я е страх да каже каква е бройката на останалите без работа, защото истината вероятно е страшна.