63

_

преди 4 години

да бе, само те ни липсват, навляци такива...

62

1

преди 4 години

До ДЕБЕЛА работа,джамбаза,редовно се дезинфикццира ,вътрешно,а външно,използва лубриканти,да не се протрие,седалката му.

61

1

преди 4 години

другари от мвро,борбата ви срещу Турция,ще бъде,все едно ,с мечката дренки да ядете,за отпадането на визите,трябва да вземете разрешение ,от писателя,който написа романа "шайката герб-комунисти"антончо тодоров.

60

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаДесният прозападен не говори за туризъм конкретно, нито подкрепя ВМРО.Говори за това, че е по-добре да сме в добри отношения с Русия, а не в лоши. И най-важното, говори за добра дипломация. Това означава да защитаваш интересите на своята държава, като уважаваш и интересите на онези, с които имаш отношения. Това не е слугинско, а достойно и разумно поведение.Тези, които са му сложили 14 минуса не знам с коя част на анатомията си разсъждават.

59

до 64

преди 4 години

А ти китайци ли предпочиташ????

58

Мунчо

преди 4 години

100 лева ваучер? При 20 лева стара цаца с топла бира? БЛАГОДАРЯ- ще откажа!

57

Чебурашка

преди 4 години

До Прозападен и десенПърво добрите отношения с държава като Русия се градят на равноправна основа и второ сервилната и слугинско поведение на паркетните "войводи" е продиктувано от рускити им зависимости, които те са демонстрирали многократно досега. Според статистиката за миналата година руските туристи са били 450 000 а тези от Украйна 470 000, от Турция 648 000 а най-много са румънците около 1 300 000. Така, че се преекспонира значението на руските туристи.

56

ДЕБЕЛА работа

преди 4 години

Да бе да!Тия о ВМРО-то не пропускат ден без глупост!Какви визи - направо да им дават по едно BG паспортче срещу 5 хилики в евро и готово.Те го могат, разбрахме вече.А Джамбаза как е? Дезинфекцира ли се редовно, вътрешно?

55

Даа

преди 4 години

България и Европа са за цивилизовани хора. Така че *** да си кютат в сибирския свинарник. Хич не ни трябват.

54

Анонимен

преди 4 години

Едно време ВМРО са били истински българи!Тия са продажни мишки!!!!Скоро ще влезете в панделата.Много ще ви се радват ромите!Пак ще гласуват за вас,за най добре представил се! Ха ха

53

ХА ХA XA

преди 4 години

"ВМРО" ... с подкрепата на Кремъл!

52

Прозападен и десен

преди 4 години

Нищо не печелим, ако сме в лоши отношения с Русия. Някой друг може да спечелиот това, но не и ние.В добра позиция е онази държава, която умее да осъществява успешна дипломация.

51

Леле

преди 4 години

Не ми били патреоте, най-ми били продажници- съвременен фолклор. Ех, да беше жив Ванче Михайлов, да им надене на главите по една торбичка Била.

50

моше

преди 4 години

За руснаците ,не визи ами пълна забрана за влизане в България!И демонтаж на съветските паметници!

49

ии

преди 4 години

ВМРО - Българска партия или е Руска?

48

Русофил

преди 4 години

Нали парламента гласува против Русия ,санкций какви руски туристи сънуват.Никой да не пуска Путин,да чакат да дойдат американците нали им купиха самолетите ф16 герб.Без Русия Б-я е загубена.Богати USA ще са приятели с бедняците от Горна Малина?Местан ДПС нали подскача и той ,сбъркани политици,портиери и пожарникари.

47

Анонимен

преди 4 години

ПРЕСЪХНА МИЛИЦИОНЕРСКИ ПОТОК

46

Анонимен

преди 4 години

гербаджиите се облизват за рубли и рускини

45

Анонимен

преди 4 години

До Питам за един приятекато искаш рускини емигрирай в русия там има много

44

Анонимен

преди 4 години

ВМРО ПРОВЕРЯВАТ ТЕРЕНА, НО МЕРАКА Е НА ВОЖДА БОРИСОВ, АКО ХОРАТА СИ ЗАМЪЛЧАТ ТОЙ ЩЕ СЕ ОБАДИ, АКО НЕ ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ПРОЗАПАДЕН....