23

Анонимен

преди 4 години

Е как няма да са и десет милиона, като ходят на такива тумби. Маските няма да ги спасят. САЩ е олицетворение на философията на индивидуализма, но как може да има лична свобода, когато не се спазва социална дистанция? Само питам за една приятелка политически психолог...

22

Анонимен

преди 4 години

Само толкова ! Малко са , трябва поне 10 милиона

21

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха тесвали само 100 човека щяха да имат само един заразен. И нямаше да има паника сега. И такива статии нямаше да я има. Ама *** кравари - не си знаят интереса.Тия журналисти с конкурс за тъпота ли ги избират?

20

usa

преди 4 години

Бай *** тук ли си??? За тебе още няма вирус нали?

19

А сега сериозно

преди 4 години

Как автора на статията-Павката е разбрал колко са заразените в САЩ??? Моля го да ни светне по въпроса! Щото ние обикновените хора не сме толкова умни колкото журнаслистите и знаем само, че доказаните с тест заразени, не са броя на заразените.

18

Анонимен

преди 4 години

Просто тестват най-много. Повечето от тях ще го минат съвсем леко.

17

Анонимен

преди 4 години

Патят си от безотговорни политици. Имат и хендикап от това че прекалено много контактуват с Китай по бизнес и Южна Европа за туризъм и това влоши нещата доста.

16

Хиена

преди 4 години

До Колчак; Втора световна Война; СССР моли САЩ дайте на нас Пеницилин, умират много войници, Александър Флеминг готов да даде,но правителството Не,Благодарение На Зинаида Ермолева 1943 открива и прави Пеницилин, Тя спасява милиони войници, Флеминг преди да почине завещал, пеницилин да се дава на всеки,без Пари, той умира, Кравари патентоват пеницилин и го продават на другите държави, всички разработки на Тесла и други учени те го взимат както Тяхното." прекрасна"-държава.

15

Анонимен

преди 4 години

Вирусът ходи по домовете и търси хората, за да ги изяде, а гледащите и четящите страховити новини стискат зъби и седят на тъмно, за да ги подмине. Задължителен елемент на стискащите зъби, е да обиждат всяко живо същество, което има различно мнение или си позволи да изкаже съмнение, за широко разпространени неверни неща, на тема интелигентност,принадлежност, пол,възраст и разбира се на родител.Е, ако искате да гледате филми потърсете в браузъра и изгледайте страховито филмче -Contagion2011

14

Анонимен

преди 4 години

как пък всички се придържат към цифрата 5% СМЪРТНОСТ?

13

Анонимен

преди 4 години

лъжат.по-късно ще стане ясно защо.

12

Анонимен

преди 4 години

Бай ***, дали знае, колко прави 2+2....?Дали тази новина може да раздвижи една от двете му мозъчни клеткиза да осъзнае, колко сериозно е положението?

11

Анонимен

преди 4 години

Половината от смъртните случай са следствие на пиене на белина

10

Анонимен

преди 4 години

За сметка на това в София дивите селяни от далечната и още по-далечната провинция смятат за особено геройство да ходят без маски и като кихат и кашлят да се въртят като пръскачки та ако са болни от нещо прокажените *** да заразят всички колкото се може повече.Ех как бих искал да ги видя всичките натръшкани в редички в някое набързо преустроено хале да грухтят и хъркат докато се борят за една малка глътка въздух.Да видят един малък бацил какво прави с железни хора с глави от корав чyгун..

9

777-777-7777

преди 4 години

Още една фалщива новина !!!! Само си мечтаете Америка да го закъса !!!! Ха-ха-ха !!!!

8

Kolchak

преди 4 години

Това е голямо изпитание за народа на USA , най- много заразени и най - много починали хора в целия свят . Когато става въпрос за човешки трагедии трябва да се изразява съболезнование , да има съпричасност, което е нормалното ! А злобните коментари говорят за липса на първите седем!!!

7

Тиква

преди 4 години

Дебели, глупави, болни от рождение, номер едно интриганти и усмихнати, герои пред индианци и беззащитни хора.

6

Скептик

преди 4 години

Глупости. Вижте на снимката каква тълпа има в парка. Страната на старческите домове. Какво очаквате?

5

Чудно

преди 4 години

Какво се случва там със здравномеусигорените

4

Има разлика.

преди 4 години

Във войните загиват здрави и прави мъже. А от вируса предават богу дух предимно болнави старчоци и мърляви цветнокожи.