11

Зозо

преди 4 години

........Към 28 април в Русия са потвърдени 93 558 случая на COVID-19, от които 6411 са открити през последните 24 часа. 8456 души се възстановиха. 867 пациенти са починали...........Опаааа, на безаналоговите пак им лъснаха ...... Ваксини, максини имаха... боярищник.

10

до 9

преди 4 години

Това, което си написал са ГЛУПОСТИ.с ТАКИВА ГЛУПОСТИ МОЖЕШ ДА ИЗЛЪЖЕШ ТИНЕЙЖЪРИ, КОИТО НЕ СА ЗАВЪРШИЛИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИВсеки, който поне малко знае историята на България и на Източна Европа знае ИСТИНАТА.А по-старите ПОМНИМ комунистическата тирания.

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСтига писа глупости,нацистите сами си признаха,че да водили диверсии и организирали бунтове в източна Европа,както и бунтовете в Чехословакия и Унгария,веднага след това,им изтриха двата клипа в Тубата,където разказваха това с подробности, включително и шефа на Гестапо е участвал в организирането на тези бунтове!

8

до 4

преди 4 години

Гео Милев ако знаеше какъв `комунизъм ` готви СССР на човечеството това никога нямаше да го напише.Сигурно се е обръщал в гроба като е гледал комунизма им.

7

Анонимен

преди 4 години

Само парад им е дерта. *** като мухи от вируса и от глад.

6

Анонимен

преди 4 години

Стига сте ни занимавали с тоя 9ти май.През 1953та година руснаците окупираха ГДР, където хората недоволстваха от политиката на комунистите., През 1956та СССР влезе с 30 дивизии н Унгария и изби сума унгарци, които се опитваха без оръжие да спрат руските танкове.Същото се повтори през 1968ма в Чехия.През 80та година смаза полската `Солидарност`.И до 90та година руските военни забравиха да си идат.КАКЪВ 9ти май, и защо да го честваме??

5

Анонимен

преди 4 години

Кажете кога ще падне карантината тук,да може всички загорели женки да почнат да излизат и да пада секс на поразия.

4

dah takkar

преди 4 години

браво,велика нация,велик народ

3

Анонимен

преди 4 години

Да живее 9 май и 9 Септември!Септември ще бъде май.Човешкия животще бъде един безконечен възход- нагоре! нагоре!Земятащебъдерай - ще бъде!Гео Милев

2

Анонимен

преди 4 години

Руснаците да се изпокрият. Поне няколко ще изпопадат.

1

Анонимен

преди 4 години

Ще маршируват с големи плакати със самолетите на Биби върху тях