52

СССР

преди 4 години

В Русия няма 5G ама за съжаление и там го закъсаха с 5G .Абфейк новините идват именно от Русия-не знам с каква цел обаче.Руска пропаганда ;)

51

1

преди 4 години

Докато разпространението на фейк нюз, включително тази, че 5Г била вредна за здравето не се криминализира и няколко стотици (или хиляди) неграмотници не влязат в затвора няма да се оправи работата. Тази прослойка и тук си личи с пълна сила. Даже цитират неща, които самите те не разбират. Такива трябва да ги изправят пред едно тричленно жури от преподаватели по Физика за гимназиални класове (по-нагоре няма нужда) и ако не могат да обяснят елементарни неща, директно с присъди.

50

До 21 Обективно

преди 4 години

Пак от мен, 50: точно епицентъра е по- малко опасен от недалечното разстояние. В епицентъра вълната все още няма амплитуда, а слеьивателно не може все още да разрушава или там другите поражения. Зловещият пример е с ате тата в "Св. Неьеля" - царят е оцелял от взривната вълна точно защото се е намирал ПОД епицентъра, но на недаюечни разстояния, знеш, имало е много жертви

49

Анонимен

преди 4 години

До АлелуяТова че не са правени тестове , просто не е вярно. Има цяло проуване на Международната комисия за предпазване от нейонизираща радиация ICNIRP по темата , намери си го и го прочети ако толкова много те вълнува наистина.

48

Алелуя

преди 4 години

Интересно как на много места включително в най-развитите държави няма добро покритие на 4-ДЖИ, a от не знам колко години вече пробутват 5-ДЖИ. Някои не се наядоха, това е болестта на трупането на пари, докато повечето нормални изнемогват. И тази технология се бута без тестове за здраве, дори в американския сенат заявиха, че не са правени никакви тестове за безопастност. Всичко ще бъде свързано чрез 5-ДЖИ и когато си изпълнят целите в следващите 10 години, agenda 2030 - ще има шах и мат.

47

До 28 Обективно

преди 4 години

Всъщност не алу миният, а среброто изолирало от лъчението, но не чистото, а под формата на някакво съединение - писаха го преди десетина години пак по повод G-мрежите. Писаха, че били произвели и тапети с такова покритие, но засега били доста скъпи и не за масово производство

46

Fenasi Kerim

преди 4 години

"дронове" исках да напиша.

45

Fenasi Kerim

преди 4 години

4G e достатъчен според мен. Даже 3G. Моят телефон поддържа 4G но съм го настроил да ползва само 3G - HSPA+ ми изписва и нета е много бърз. Много неща се говорят за 5G. Някакъв турски коментатор беше казал че ще ползват насекомите като "дробове". Имаше двучасово предаване в една телевизия как нашествието на скакалците било контролирано. Знаете имаше огромно движение на милиони скакалци от Африка към Египет към Китай. Какво стана с тях не знам.

44

Анонимен

преди 4 години

До ОбективноАма, пич, то и 2G, и 3G, и 4G работят от много години на честоти около и над 2000MHz. Що не протестирА срещу тях :D Клоун

43

Анонимен

преди 4 години

5G Е създадено за да унищожи човешката раса!!

42

Анонимен

преди 4 години

Глупостта и суеверието нямат народност.

41

Анонимен

преди 4 години

малко безмислена ми идва 5G за сега, 4G си върше достътчно добре работата, ама пуста алчност за пари побърка народа

40

ВЪПРОС

преди 4 години

Дали е Съвпадение че в Момента са правят Тестове на 5Г в София и Плевен ?

39

Германец

преди 4 години

Българските оператори няма от какво да се притесняват. Бегемамите от мъжки пол довечера в знак на простест срещу 5G ще запалят изнервено една цигара на балкона.

38

Анонимен

преди 4 години

Ахахахахаха , давам каса бира на този който ми покаже 5G телефон излъчващ в обхвата 12Ghz :))))) Простотията няма граници .

37

СССР

преди 4 години

Не случайно най-много жертви от Корона вирус има в държави където 5G е пуснато!! Случайност???Хора, 5G сее смърт!! Слепи ли сте??

36

Анонимен

преди 4 години

Забравихте за чипизирането бреее ....айде, айде ,,,да стане картинката пълна ....а ..и за великия Ким Чен Ун..айде , запейте песента

35

Германец

преди 4 години

На снимката, сложена от гениите от днес.бг, виждаме горяща антена в Кипър.Някой в България работи ли си по специалността? Питам за един приятел.

34

Митко 19см

преди 4 години

...да се върнем на 1 Джо с шаиба тугива---Хахаха, шайбата 100% концентрира негативна космическа енергия. Недей така :)

33

Митко 19см

преди 4 години

Хората с техническо образование...---Като се знам какъв съм инженер, ме е страх да ида на лекар.