50

Анонимен

преди 4 години

Другите държави тестват върху хора и поради тая причина пълнят ковчезите.

49

Анонимен

преди 4 години

Най-вероятно пак Ганчовците си измислят простотии за да получат финансиране за нещо което е мъртво в зародиш, но само хората които искат парите знаят това.

48

Анонимен

преди 4 години

другите държви вече ги тестват на хора незная тая българската сигурно е некакво велико чудо невиждано щом евентуално може да я тестват до година

47

Анонимен

преди 4 години

До година и половина...хората вече ще са ваксинирани с други ваксини

46

Киро

преди 4 години

Що ли същите учени не създадат ваксина за всички разновидности на Инфлуенца или на Рино-вирусите, след като оправиха Корона-вирусите. Интересно е как досега 70 години няма ваксина за никой вирус който мутира, грипната ваксина действа само за една единствена мутация и то много кратко, затова всяка година разработват нова. Нашите гении за 1 година ще елиминират Корона-вирусите.

45

Анонимен

преди 4 години

Българите са най-старата раса на света!! Българите са създали цивилизация преди 375 000 години!! Преди 264 000 години са открили първата антивирусна ваксина.

44

Анонимен

преди 4 години

До FallschirmspringerТвоите когнитивни възможности байно, защо не ги култивираш?Може би ще успееш да достигнеш нивото на чехълчето.

43

Анонимен

преди 4 години

Кде е таз ваксина бря ! Нимъ размивай те тъй сига . Ща са спукам от смях бря ! Колко ли мъни съ им дали държавата

42

Онанимен

преди 4 години

Български вирусологпогна вируса жесток,Хвана го във епруветка,и му капе със пипетка.Пробва със доматен сок.Оня го изпи кат' смок.Даже си поиска още.Очевидно с много мощ е.После го третира с йод.Вируса - пълен ***,хич не се и повлия,само малко пожълтя.

41

Онанимен

преди 4 години

С вко' ли той не го третира,оня просто не умира.Резултата - пълна скръб,май вирусолога е много ***.В отчаяние горкиявзе, че сипа си ракияи не щеш ли без да иска,от ракията изплиска.В епруветката попадна,вируса в миг припаднаи краката си навири,траурния марш засвири.И поуката каква е?Пий ракия и това е!

40

Новина

преди 4 години

Извънредни новини. ..... ваксина ще има след година или две ....

39

Fallschirmspringer

преди 4 години

Браво на българските микробиолози,вирусологии и генетици.Забавляват ме коментарите на същества с когнитивните възможности на чехълче.Смятат,че една разработка е като да се нареди няколко подови плочки.В България винаги хората на науката са били неглижирани Точно по тази причина и икономиката ни е такава.Икономика на ниско качествените услуги,на шиенето на *** и потници,малко фарове,топки за скоростен лост и килимчета за багажник.Никакво производство в областта кибернетиката,роботиката,биониката

38

Хитро

преди 4 години

До 2 години много хора вече ще са забравили за коронавируса.На някоя регионална конференция ще се съберат 10-15 човека, ще седнат около една маса в някое забравено от Бога институтче, всеки ще си прочете докладчето, което ще представлява нещо като годишен отчет по задачата, по която работи.Накрая водещият ще сумира в няколко изречения казаното и в годишния отчет на съответния институт ще напишат, че са отчели резултатите по разработването на ваксината.Нали не очаквате нещо друго?

37

Анонимен

преди 4 години

Развихриха се и те. Ваксина, колкото за СПИН. Мъни, мъни - заблестяха алчно очичките!

36

Анонимен

преди 4 години

"Български учени от БАН са все по-близо до разработването на ваксина срещу коронавируса."И надолу четеш - поне година и три месеца докато почнат тестове върху животни. В същото време германчyгите са на фаза 2 от 3 върху хора... Тоест на тях им остава минимум две години. Смятайте колйо са бързи (и)банаджии...

35

Анонимен

преди 4 години

След 2 години всичко ще е минало и няма да има нужда от ваксинатаЩе излезе друг вирус и айде дайте пари да намерим друга ваксина след 2 години И така ще си карат учените до пенсия ...

34

Жоро

преди 4 години

До Т.Шак 29 Само като прочетох заглавието и ме изби на смях.Колко много изпростя нашта нация за 30г.-не е за вярване.И най лошото.Българите не го съзнават и ако им го кажеш веднага им ставаш враг номер 1(от личен опит говоря).Сега като отида да си видя родата дори не правя опит да оспоря каквото и да е.Завистта и омразата,че живея навънка е неприкрита-дори сред над-близките.

33

Barba Ganios

преди 4 години

До Анонименdo 23 ..e zashto na Pozitano 20 be marulio GERB-ava ?!?? Kakvo shte kajesh tazi chest da se padne na vsichkite kratuni ot tikvenata partia ?!! Vie ste s predimstvo + tova nadadali po-kuhi moje da stanete ?!!! Nishto ne gubite !!!

32

Анонимен

преди 4 години

" философите"от Бан за тях ли ще си правят ваксината, тия имат ли идея какво са 2 години... Всички лаборатории по света се гонят със стрелките на часовника, за да изпреварят тази пандемия, за Бан обаче фактора ВРЕМЕ, явно не е никакъв проблем

31

Анонимен

преди 4 години

Че как така бе? Ами то няма да има грипни вълни тогава, няма да има грипни ваканции. Не може!