496

Анонимен

преди 4 години

Стига ни лъгал бе, Годжи, със и без мерки държавите минават през една крива. Неспособни сте и това почва да си личи силно. Избързахте с мерките, докато нямаше още голяма заплаха. Вече на хората им писна, вече се тревожите за рейтинга си и дали няма да ви свалят и почнахте да давате назад, защото тепърва се изкачваме по кривата. Ама Баце е хитър, няма да има извънредно положение, за да не плаща държавата, но още ще им мерки в стил държавна сигурност... Къде похарчихте 10те милиярда?

495

Хан Крум

преди 4 години

Господин Мутафчийски,Отправят Ви заплахи тъй като червените ме.ке..рета виждат, че се справяте добре, интелигентен сте, уравновесен човек сте, умеете да изслушвате и да отговаряте адекватно на въпросите, няма у вас злоба и завист - все качества които липсват на Безделника от Дондуков 2. Тъй като Вие сте следващият президент на страната за когото всички ще гласуваме, ме.ке.ре.тата на Безделника ще се опитат всячески да Ви тормозят и злепоставят. Не им се давайте.ВИЕ СТЕ СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ.

494

крис

преди 4 години

*** в българия заслужават армията да се намеси и да им покаже къде им е мястото.

493

Анонимен

преди 4 години

Откъде те извадиха и тебе бе !

492

Ямболски Цървул

преди 4 години

До СливналиятаЖивота е това,което ние ще си го направим-в 3 D-то...И после вече ще искаме 4-тото измерение.

491

Ямболски Цървул

преди 4 години

Те тук трият коментари...и на мен са ми трили.Много!Истината боли и не трябва да се показва. Сливенски брат!

490

Ямболски Цървул

преди 4 години

До 523 Ямбол подкрепя Сливен!

489

Сливналия

преди 4 години

Изтриха ме пич! С нещо да те обидих? Ама ме изтриха! Пишеш ли лошо срешу др Борисов Си им в кърпа възрзан да те изтрият! ЗА др Борисов и групировката му.Или добро Или нищо! Както за мъртвеца де! -:) Шега беше това за Ямболии и за жените им споко! Нишо против нямаме Сливналии среши Ямболии. А иначе в политически план.След 10 г на Диктатура от страна на др Борисов и групировката му ГЕРБ.Българина вече иска само едно.Избори! И то честни и демократични! ИСТИНСКИ НАЙ ПОСЛЕ!!

488

Анонимен

преди 4 години

Вие в коментарите страдате основно от аутизъм. Нормално е, срещу вас стои човек заслужил уважението си, спасявал животи. А от ваша страна какво има? Безработни, дебели, ***, прости, ***, неблагодарни, некадърни, мрънкащи тумби от безполезен човешки материал. Всъщност от тези, които го хейтят повечето единственото полезно което ще постигнат за живота си е това, че ще изсерат по няколко тона *** да наторят земята. Всичко останало е загуба за Земята от вас.

487

Ямболски Цървул

преди 4 години

До 521 Да,*** съм от Ямбол!...Никога не съм си бил жената,напивам се като ***,и си изкарвам вербалната агресия срещу управляващите ни,ама скоро май-ще стане изкарване на физическа агресия...както отиват нещата.

486

Ямболски Цървул

преди 4 години

*** са на световно ниво-ВИСШИТЕ -САЩ,РУСИЯ,КИТАЙ ,ИЗРАЕЛ,АНГЛИЯ!

485

пул

преди 4 години

Защо не изпратихте от социалните да дезинфектират жилищата на възрастните хора и ромите ? Освен това да се направи всеобхватни тестове на населението , а не сами на депутати ,полицаи и част от лекарите ! Не знам дали са ви заплашвали,но никакви мерки и абсолютно безхаберие и Вие с борисов се оказахте популисти и с престъпни решения !

484

Ямболски Цървул

преди 4 години

Кукли на конци.Каквото им кажат от Вашингтон.А на Вашингтон -когато им кажат от Билденберг!

483

идетрибунал

преди 4 години

Маршал Шубелизач,дали можеш да се държиш като мъж..Отговора е не!Защо заплю хипократовата клетва ще ОБЯСНИШ ПРЕД НАРОДНИЯ ТРИБУНАЛ!ОТ ТОВА ТЕ Е СТРАХ А НЕ ОТсмс.....

482

Ямболски Цървул

преди 4 години

Защо си с бръсната глава и военна униформа? И само приказваш за смърт?..

481

Ямболски Цървул

преди 4 години

Ако този *** е начело на дефанзивна война-ще я загубим.А да на говорим за контра-атака и настъпление-НИКАКЪВ ШАНС!!

480

123

преди 4 години

Годжи, ако тръгнеш на война ти ще се нааkаш бе. На фронта няма ли да те заплашват? Ти не заплашваш ли целия народ със смърт? Не всяваш ли паника? Мерките са абсолютно безсмислени. Остави хората да си живеят нормалния живот. Повече хора ще умрат от болести които са породени от страха който всявате, а не от вируса.

479

Ямболски Цървул

преди 4 години

Бях граничар...и все още съм-НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ ВАШИТЕ РЕПРЕСИИ И ФИЛМИ!ГРАНИЧАР СЕ РАЖДАШ И УМИРАШ ТАКЪВ! А *** СЕ СТАВА!Когато ви летят куршуми покрай главите на 18 години...и сте яли въздух на филийки..ама знаете,че това е ВЕЛИК ДЪЛГ да умрете за отечеството-НЕ ВИ СЪБАРЯ,ЧЕ ЩЕ УМРЕТЕ ЗА НАРОДА СИ!А сега е обратното!ПАРИТЕ ВИ ИЗМЕСТИХА СЕМЕЙСТВОТО И НАРОДА!

478

Ямболски Цървул

преди 4 години

Генерал,който публично казва,че го заплашват...Ужас! Плешив,СРИНА РЕНОМЕТО НА АРМИЯТА,която и без това беше съсипано,но ти го ДО СЪСИПА!!!!Кой ти е дал такава голяма титла?!??! Него да напсувам!!! ЗАПОМНИ ГО ОТ МЕН-НИКОЙ БЪЛГАРСКИ ВОЕНЕН НЕ СЕ ОПЛАКВА И НЕ ГО Е СТРАХ!

477

Ямболски Цървул

преди 4 години

Защо ли има звезди в знамената на СССР,САЩ и ЕС...?!?!? От 8 000 000 000 население,сигурно 145 987 човека са си помислили!.....Едни и същи пентаграми!