72

Анонимен

преди 4 години

До Mopcku_Кой бе, Меркел ли да разсмива? Тая ***, виновна за целия този батак в Европа? Достатъчно самата тя ни разсмива и не само това - доста и ни разплака, покрай тия тия мигрантски изцепки. Сега ние сме наред да слугуваме. Който иска , да отива това си е негов избор. Въпросът е че след като заболеваемостта и смъртността там растат редно ли гастарбайтерите да се връщат обратно и да разнасят болестта и тук. Ще стоят там докато болестта отмине. Риск печели, но и риск губи.

71

Анонимен

преди 4 години

в Германия отдавна са на автопилот.просто имат много приходи в бюджета от данъци ако нямаха до сега да са се изпотрепали

70

Анонимен

преди 4 години

Накрая пак на Мангъровия ще кацнат!

69

Mopcku_

преди 4 години

А Фрау Меркел не знае ли, че Тиквун е приложил най-добрите и най-либералните мерки в света и сме най-добри в борбата с вируса? Какво се прави, че не знае? Кажи й бе Бойко, напомни й, някой трябва и ги разсмива от време на време.

68

брифигуват ви

преди 4 години

партенки в германия паркове и улици са пълни живота кипи

67

!!!

преди 4 години

До от немскоТака е,дори специално поискаха коридор за работници от източна европа,защото работели.Тук комшиите немци,като останаха без чистачки.....чудо.Всички,които поддържат градини работят на пълна пара и търсят хора.Всичко мина на одставки по домовете и много магазини не смогват.Сега е златен шанс за българите,които и без език искат да работят тук.Аз уж трябваше да си почивам,а всеки ден не мога да смогна на работа.

66

да,да ама не

преди 4 години

Французи писали за Германци и елито ни го превежда! Малииииии!

65

аноним

преди 4 години

ЕЛ ВАС Агенция ЕЖК - агенция "една жена каза"

64

Байфидан

преди 4 години

До sante dog. Къде пак отиде да се вреш на Бойко между краката? В цял свят икономиката е закършила, да не сме само ние? Дай първо да оцелеем, пък после ще му мислим за икономиката. Или и ти като оня *** *** в президентството ще ми говориш, че гладът ще победи страха. Само че преди това като те победи смъртта, гладът няма значение.

63

@

преди 4 години

До От БерлинКакво точно правят?

62

Анонимен

преди 4 години

До 58. Ами нещо си се объркал за некадърника Мангъров. Точно той говори непрекъснато за групов имунитет.

61

изнервен

преди 4 години

***, къде си? Прочете ли това?

60

!!!

преди 4 години

До От БерлинЕ, тя лъжата вече лъсна в Германия!Тук,за щастие,има институти,институции,които работят честно.В крайна сметка останаха само Меркел,вирусолога на Бил Гейтс,шефа на Роберт Кох и Шпан,които държат на тия лъжи.Дори Щреек се отметна и каза,че смъртността е 0.037 процента и не се доказва предаване от предмети.Да не говорим за десетките германски вирусолози,чиито интервюта се трият от ютюб,които смятат истерията за лудост!

59

От Берлин

преди 4 години

Не се карайте и спореге ! Всичко в тези данни е относително-- с и зпускане на само един фактор, и цялата статистика се променя в полза на,, тълкуващият" - използващ... Това, тук в Германия го правят от началото на кризата! След време ще им лъснат лъжите...

58

@

преди 4 години

До sante_dogИнтересното е, че не са го измислили днес.бг. Германските новини са пълни с тази новина. Има нещо което не разбирам: данните на Робърт Кох се припокриват с тези на Джонс Хопкинс и Уърлдометерс а те са на намаляващи все повече нови заразени (за пръв път под 1000 дневно от обявяване на карантината). Или те тестват много по-малко хора и въпреки това отчитат високи резултати, или има нещо друго което пропускаме.

57

az

преди 4 години

Е тия какво са очаквали? Че като хората почват все повече и повече да се мешат ще става по-леко ли? наивници.

56

"вярвам"

преди 4 години

Института Роберт Кох

55

???????

преди 4 години

До ИСТИНАТА Е ТУК 51 е и ?????

54

sante_dog

преди 4 години

Днес-а, това от къде го измислихте? Вчерашният ден е първият такъв с под 1000 новозаразени от повече от 40 дни. АКТИВНИТЕ случай стабилно намаляват вече 20 дни. Тук не говоря за общите които могат само да растат. Ако си пишете измислици премислици само защото Бойко я е закършил защото едно е да затвориш хората вкъщи, а друго да възстановяваш икономика- няма смисъл. Тези които ви четат си имат интернет и могат спокойно да отворят статистическите данни. Там политика няма...

53

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! 27Институтът Кох съобщава, че само 27 % придобиват имунитет.Ако вирусът е лабораторен... може и да няма имунитет. Този вирус има много дълга РНК. Мангъров сигурно е прав, опирайки се на това, което знае, но този вирус е нещо непознато и непрекъснато изненадва учените.