501

Курнелия е абсурд

преди 4 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

500

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 552Нинова го превъзхожда? Наистина ли? не ме карай да се смея. Тая сигурно и обувките си не може да върже. В бизнеса такива като Гергов вършат работата. Тя само знае да вдига лозунги, пък и тук взе вече до втръсване да се повтаря. Знае че има такива като теб на които не им трябва да се замислят, а като овце да тръгнат натам накъдето ги сръга остена. Типично по социалистически.

499

Анонимен

преди 4 години

С глупостите които непрекъснато бълва Нинова все повече се отдалечава от лелеяната власт. И не защото някой е много добър а защото просто тя е ужасно некадърна и проста. И бълва едни и същи популистки глупости на които вече нито един умен човек не вярва. Какъвто и да е ББ никога няма да го заменя с тая. НИКОГА!

498

Другарко

преди 4 години

Северна Корея търси лидер!

497

Калеко Алеко

преди 4 години

До ognyanz ... Бяхме толкова добре че наследихме от тях едни трапове в които бяха погребани милиарди, в т.ч пенсиите на пенсионерите и парите на майките с болните деца, а после ГЕРБ спечели безапелационно с абсолютно мнозинство ... После за кратко след един февруарски метеж и една Костинбродска афера дойде правителството на Олигарски /под управлението на БСП с мандата на ДПС/, което пък загроби още една банка и ни спря европейските фондове ... После Импексова загуби няколко последователни избори

496

ognyanz

преди 4 години

До Калеко Алеко: На Бойко какъвто и план да му спуснат, все е тая. Изоставаме и от предпоследните в ЕС.По времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.

495

Калеко Алеко

преди 4 години

Ами като няма, Плановиците от РеМеДето на "Позитано 20" да му спуснат един "Петилетен план", щото с опозиция като БСП и с Кандидат-премиери като Нинова, на ББ ще-неще през следващите 5 години пак ще му се наложи да управлява ... !!!

494

Анонимен

преди 4 години

Ще е новина ако боце фурмата НЯКОГА е имал план за нещо!!!Боце, Боцеее, една нищо и никаква Нинова те превъзхожда бре!!!Смех!!!Борисов - оставкааа!

493

Тонката

преди 4 години

До Нищо новоТи луд ли си бе?:):):):)Гергов е комунист трето коляно:):):)

492

Анонимен

преди 4 години

Само за да не го гледам вече банкянския цъървул ще гласувам за Нинова!!!Борисов:КПД - отрицателноIQ - отрицателноОснования да лежи до живот - 200 тома!

491

Нищо ново

преди 4 години

До Тонката: И ти ли се появи, Тонка. Харесва ти Георги Гергов, нали? А да ти кажа ли защо той харесва Бойко. Защото Бойко Борисов му подари 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която не струва и една десета от това. И това стана преди две години, а дупката си е все дупка - нищо не се строи на нея.Затова Георги Гергов хвали Бойко и се старае да мъти водата в БСП. Все пак трябва да си заработи милионите.А че Бойко няма план за нищо, това не е нещо ново. Толкова си може.

490

Анонимен

преди 4 години

Добавете към онези чернии 500 години от българската история и годините от властта на боце !!!

489

Анонимен

преди 4 години

До Тонкатахей трепач ти ли си на смяна ? Стига копи пейс. Измисли нещо ново ,само до токлкова ли ти стига силите...Герберски *** !

488

Анонимен

преди 4 години

До защо бедниГерб се мъчат да ни заблудат че комунистите са в БСП само ,ама се оказа че по-голямата част са в Герб ,еле пък вожда им ! Личен комунист с книжка и баща му бил виден комунист !!

487

защо бедни

преди 4 години

Прехода не свършва докато има комунисти и кризата не свършва.

486

Тонката

преди 4 години

А пък съм напълно съгласен по всяка една точка от интервюто на Георги Гергов от днес:):):):)Корни яко загази този път:):):)Вчера в Парламента истинско шоу некви да искат Бойко да им дава отчет:):):)Бурен смях в залата:):):)Гьоков срича от трибуната,смеееееех:):):):)

485

Анонимен

преди 4 години

До Хан КрумА бай Тошо пардон Бат Бойко по ли ти се нправи ,каква "удохотворена " осанка само ... Еднакви са бе другарю и такиви като теб когато се мъчат да разграничат единият от другият само като прочета такъв коментар и си представям пък днешният ни вожд...такава асоциация веднага си излиза като прочета такъв *** да плюе по едната фигура на днешният пол. живот....

484

ognyanz

преди 4 години

До Хан Крум: Пак ли отвори сергията с п'ростотиите? Нещо по същество да напишеш (не за "тумбака" на бат'ти Бойко)? Разбирам, липсва ти опорна точка.

483

Все пожарникарски

преди 4 години

Бойко никога не е имал план за нищо. Винаги действа пожарникарски. Ако излязат достатъчно хора да протестират, финансовиятминистър вади като фокусник скрити от бюджета приходи, дават се едни пари и това е решението на проблема. И затова винаги липсват пари за инвестиции, защото се крият за запушване на дупки. Важното е рейтингът на Бойко да не пострада.Тя тая работа може да се прави и по друг начин, но де го този акъл?

482

AZ

преди 4 години

*** от БКП и производните ѝ партии-всички в парламента сте специалисти по предизвикване на кризи. Не по преодоляването и излизането от тях.