11

Анонимен

преди 4 години

Прави впечатление, че много медици се заразиха. А и доста пациенти хванаха заразата в някои болници. Може ли такова нехайство?

10

kirasirrav

преди 4 години

те нашите доктори са извънредни, освен по телефон и нет, лекуват по снимка, документи и чат-пат от телевизора, обаче обичат плащането да е в кеш и натура, и тук забелязвам голямото противоречие :)

9

Анонимен

преди 4 години

Истината е в трети абзац, но генералът си готви чувалите.

8

Анонимен

преди 4 години

Този лекар не реве, колко е страшна короната, няма патос, не се кара, не говори за чували. Също така не говори за уникалния подвиг да имаш 30 болни в болница за 4000. Очаквам да бъде линчуван, определен за комунист, хитлерист, педофил...Вие си избирате кому да вярвате - на политиканчето далавераджийче политическо шефче на болница или на реалните лекари...

7

м-да

преди 4 години

Да, това ми е позната форма - лекуване по телефона, но после .... трябва да си платя таксата на живо ..!Страхотни диагнози ...Нещо като съвременното обучение по интернет ...; ученика е на гости, а уж ... учи ...Всичко това е отбий номер ...

6

Анонимен

преди 4 години

По телефона всеки който има симптоми близки до грип или храносмилателни проблеми отива в графата корона вирус и кръга се затваря. На практика трябва сам да си сложиш диагноза и да имаш връзки за да имаш шанс да те прегледат.

5

Анонимен

преди 4 години

Как да не се лекува по телефона?!?!?!? Я питайте англичаните... Там всички се лекуват по телефона, с парацетамолче и стоене в къщи. А се гордеят че имат една от най-добрите здравни системи.Моля не се оплаквайте от Българската - много си е добра. А че мерките в БГ са прекелени и прекомерни, и не съобразени с обществената полза (съпоставене на Българският бит и култура срещу ползи и вреди) - е вярно. Но пък като че ли е по добре да се стресират хората за да почнат да слушат.

4

Анонимен

преди 4 години

Оу, най-важното нещо в тази новина е, че човекът си каза, че от тези 58 починали, според НОЩ от короната, 1/3 са починали от други неща, но по случайност имат доказана положителна проба. И това ако не е стъкмистика

3

Анонимен

преди 4 години

Този лекар живее в 19 век !

2

Анонимен

преди 4 години

То и в болница не се лекуват, така че по-добре ако ще мреш, да е в къщи

1

Анонимен

преди 4 години

Звъна й на личната ми лекарка да й кажа че не съм добре, тя ми каза какво да взема по телефона.....................нищо чудно да съм прекарал корона-вируса на крак, без да разбера!!