71

Днec.бг Кой ще спаси

преди 4 години

Който пита.

70

Анонимен

преди 4 години

Туризмът не трябва да бъде спасяван.

69

perry

преди 4 години

Ангелакова.

68

Анонимен

преди 4 години

На когото и да са коментарите, ти ще си останеш гладен с твоите коментари. Ще научиш къде акат гладните.

67

Шок!!!

преди 4 години

ББ да спре магистралите! Да си спре хранилката! Вече ще ходим само на село. Няма нужда от тях! ХахахахахахаСега стана страшно.

66

Анонимен

преди 4 години

Не е нормално няколко месеца да ни държат затворени по домовете и после юрош по курорти!Не е нормално да взимаш непълна заплата или помощ за безработица и после призив за подпомагане на туризма! От туризма тръгна пандемията. Да се омешаме, за да спасим няколко хиляди безработни и няколко мутри, а след това да стоим няколко милиона, отново затворени!

65

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е хората по курорти да разберат какво е това лично пространство. Не ти да си на почивка и от сутринта да се блъскат в теб невъзпитани ориентопитеци и да слушаш виковете на дивите им чавета. А тия малки уж семейни къщи и хотели с нулев стандарт за чистота и обслужване дето само черпят ХЕИ и оборота им се прави от селяури и шоколади трябваше отдавна да изчезнат. Пържени филии, кюфтета и спагети с лютеница може да са били топ по комунизма. Не знам кой иска да дава пари за това.

64

Анонимен

преди 4 години

тарикатите мислеха само да лежат и да папкат, но коня си дойде пак пред каруцата, където му е мястото.Докато не се научите да произвеждате с ръцете си, ще го усещате отзад по трудния начин.

63

Анонимен

преди 4 години

Вашите хотели си ги сложете отзад сега. Снимайте се с тях за спомен, щото турист в България ще видите в шестък.

62

68

преди 4 години

*** си. Нека в Гърция остане само зехтина! Защото Господ наказва тези, които не градят с ръцете си!?

61

Анонимен

преди 4 години

Много скоро разни йордеци ще разберат, че трябва да произвеждат продукт с ръцете си, вместо да лежат и да чакат балъци да влязат в капана им.Кризата удари високомерните, самозабравилите се, надменните и мързеливите, които искат да вземат пари, без да са преместили един камък.Животът учи.А Бог винаги е справедлив.Винаги.

60

Анонимен

преди 4 години

Така е, онзи ден видях едно сервитьорче от морето, ще работи в БАН по създаване на ракета носител. Толкова беше благодарен, че вече няма хляб, било е истинско прозрение. Бюджетът също много се радва, че всички продавачи на захарен памук вече са учени, вкарващи милиарди в бюджета ни. Само клетите собственици на хотели плачат, останалите 0.5 милиона служители благодарят на съдбата, че са се преквалифицирали.

59

+

преди 4 години

Работещите в туризма са в полусивия сектор...плаща им се под масата и са на минимални осигуровки...отделно се крият колкото могат данъци...това всеки го знае...така че фалита на хотелите може и да е добре дошло за хората които работят там да се понапънат малко ипреквалифицират...читавата работна ръка е дефицит във всяка една област ...отделен е въпроса колко им се работи ....

58

До Пук

преди 4 години

Да, сервитьори, аниматори, спасители, масажисти, деца учили езици, за да работят в хотел, хора от туристически агенции, рибари, готвачи, пазачи, шофьори, чистачи - всички ще станат ядрени физици и ще работят в 10-те ни атомни централи или ще завършат космически науки и ще изстрелват стотиците ни совалки в космоса, или пък всички ще станат IT... Защо не кажеш на ОАЕ да не вади петрол, на гърците да си взривят островите или на испанците да се откажат от плажовете - та да си намерят нещо по-смислен

57

popa ot razgrad

преди 4 години

заради мераците на хотелиери и ресторантьори се очаква втора, много по-силна вълна през юли и август...

56

Икономика АБВ

преди 4 години

Не разбрахте ли, ще икономимата на цялото черноморие се гради около т. нар. масов туризъм. С фалити и прокълнаване ще страдат само добрите хора, които традиционно от това се изхранват. Нямаме морски флот, нямаме залежи на нефт в черно море, ако няма туризъм да драснем клечката на Варна и Бургас, и целите области. А при масова безработица - не знам кой ще купува селски къщи, а и как ще има са винетка до селото. За какво ви учат децата, да чакат 200лв подаяние и да садят домати в двора на село ли?

55

Анонимен

преди 4 години

Ха ха, туризъм...Туризмът ще го видите на Пткинден.36 май се пада.

54

Пук

преди 4 години

Туризмът в България е услуга с ниска добавена стойност и заради нерегулираното пре-пре-презастрояване това няма как да се промени в близките десетилетия. Съсипания туризъм е в полза на всички, които са работели в него - това им дава шанс да се равиват в нещо далеч по-смислено и доходоносно. А опустелите бетонни чудовища се оправят много лесно с тротил.

53

Анонимен

преди 4 години

Кой щял да спаси съсипания туризъм в Южна Европа? Не разчитайте на ЕС, а се обърнете за помощ към Спайдермен или към Батман.

52

до Розиета

преди 4 години

И как ще стигнеш до селската си къща с това КПП на изхода на града?