190

да,да ама не

преди 4 години

Сега е 20,57ч. 28,042020г. Много ми е интересно какво ще ни сервират утре 29,042020г. за закуска към 8,00ч.

189

аноним

преди 4 години

СЗО+Бил Гейтс

188

да,да ама не

преди 4 години

До браво Мутафчийски Имаш нещо зелено в зъбите! Виж се в огледалото!

187

Любопитко

преди 4 години

Генерал Годжи сутринта говори за процент на заболяемост. Процентът е съотношение на нещо с нещо. Брой ТЕСТВАНИ и брой положителни проби. Това, ако се сложи в таблица и се отразява всеки ден, ето това е истинската тенденция. Едва днес обявиха броя тествани вчера - 1128 и от тях има 39 положителни - ето ти и процентът за днес - 3,46%. Ако всеки ден дават броя тествани и броя положителни проби - тогава ще е ясна тенденцията.Иначе абсолютната бройка се движеше така - 90,65,56,58,39 - надолу!

186

Браво Мутафчийски

преди 4 години

Бай *** се отпусна, замириса му на море и хвърли маските! Бай *** е великвирусолог и микробиолог, той знае - вирус няма!Целия свят е обединен в заговор срещу бай ***!Бай *** мисли само за тумбака, как да го напълни с агнешко и ракия, той не мислиза последствия, отговорност, дисциплина и морал!Двете мозъчни клетки на бай *** стигат само ядене и тоалетна...

185

Иван

преди 4 години

Като почнете да оригвате на гладно, друга песен ще запеете.. Поклонници на карантината.

184

НЕКОЙ

преди 4 години

До Мими: Муцка, карантинират се болни, а не здрави хора. И не забравяй, че зимните грипни епидемии ги обявяват, когато болните достигнат 250 на 10 000. В момента болните са 2 на 10 000. Далеч от всякаква епидемия, камо ли пандемия. Това са лъжи и световен заговор срещу човечеството предвид еднаквият изказ на световните лидери с изключение на бай Тръмп, който сериозно е подел битка с циреят наречен СЗО.

183

Анонимен

преди 4 години

В очакване мисирките да еволюират, се появи нов феномен в журналистическото поприще. Пуяк!Не зная от къде идва това самочувствие да даваш акъл, на много по умни, и то по материя която не разбираш. Може би мисленето в система лайкове е заблудила някой, че множественото одобрение на безумни идеи ги правят състоятелни.

182

Анонимен

преди 4 години

Но как починали от инсулт и от вироса!!!

181

реалист

преди 4 години

Гаврата с КПП-тата няма да бъде забравена.Всеки ден по 2-3час,за да отидем на работа,но идва видовден

180

до154

преди 4 години

Ще се опитам да ти отговоря вместо,,бамбука"-защото може да си болен и да нямаш видими симптоми и да сееш зараза.Дори и да се появят първи симптоми периода от заразяването е 4,5 дни.През това време ще заразиш доста хора,а по стила ти мисля,че си млад човек и със сигурност през този период ще имаш много контакти.не е приятно с тази маска ,но е нужно.Когато ти и събеседника сте с маски и на 3 метра един от друг,вероятноста за зараза намалява в пъти.Бъди разумен и здрав!

179

Мими

преди 4 години

Строгите мерки са правилни!Карантина означава 40 дни изолация на всеки болен и на всеки здрав вирусоносител!!!Това са го прилагали още преди столетие.Стига сте мрънкали за всичко.

178

БАЧКАТОР

преди 4 години

"По думите на генерала тенденцията у нас все още е възходяща, затова разхлабването на мерките трябва да е много внимателно."Вече пети ден поред НОВИТЕ случаи на к19 намаляват. 90,63,58,56 а тази сутрин 39 ?????Някой може ли да обясни?

177

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 174Могат да кихат например. Или да говорят с пръски :)

176

Ммм

преди 4 години

ZlatenaНе е зле да вземеш да си смениш гражданството, такива като тебе не са ни нужни.Кланяй си се колкото искаш на бога- корона вирус.Явно си заблудена, задръстена и неособено умна, сори.Автентичната тъпота винаги надминава изкуствения интелект.

175

НЕКОЙ

преди 4 години

Не изпадайте в дребнотемие, маски и алабализми. Целта към момента е да сте под контрол, страх и ужас, за да приемете в бъдеще ваксината и да гледате на нея благоговейно. Другата цел е тотален контрол след като това попремине. Няма да се учудя, ако задължат всеки да посочва със СМС в каква дестинация се е насочил и тем подобни. А иначе помнете: Това е безобиден вирус и се оказа, че съм го преболедувал, а нямах абсолютно никакви симптоми.

174

Анонимен

преди 4 години

Много е жалко когато от добър лекар се превърнеш в лакей и манипулатор!

173

Анонимен

преди 4 години

До до 158Как става заразяването като няма капки бе, ако не става по въздушно капков път може би става по либерално демократичен.

172

ДомашноПоМатематика

преди 4 години

Колеги форумци, я си направете по една графика с данните на Годжито. Който не може с компютъра, става и на лист хартия - както са ни учили в шести клас.Аз си направих. Резултатите са объркващи!!! Или Годжито изкривява информацията, или МАТЕМАТИКАТА НЕ Е ТОЧНА НАУКА?Скрий се бе, пингвин!

171

Анонимен

преди 4 години

Как скритите носители на болестта, заразяват след като ако нямат признаци като кашлица или хрема, значи не отделят капки. Ми нали вируса е респираторен и заразява по въздушно капков път.Това с тия маски е някаква мимикрия.