8

Гербав чартър

преди 4 години

Те ще го питат едно, той ще отговаря съвсем различно. Барба Ганьос е цар на отклоните! Абе, важното е да се усвоят едни еврА от ЕС, че избори идват и данъка на къщата в Барселона не е платен.

7

Дедо

преди 4 години

Всичко е Пунта Мара. Ако наистина имаше опасност, то страхливият банкянски комунист нямаше да мърда от къщата си и щеше и до тоалетната да ходи с маска и ръкавици. А той обикаля къде ли не с жипката и събира тумби народ, че и маската я носи като лигавник! А да сте видели генерал Годжи с маска?

6

Северозапад

преди 4 години

Нинова иска да пита Пунта Мара къде изчезнаха 5 милиарда за една седмица. Къде пропаднаха 800 милиона евро от ЕС да короната. И на мен ми е интересно Еднокнижният какво ще излъже!А че БХ ще ръси лъжи на килограм без да се изчерви, е пределно ясно.

5

Любопитното изакване

преди 4 години

"Не са ли в карантина депутатите, или те са извънземни и не важи за тях карантината?"Ми не са, поне никой не каза, че са поставени под карантина, а просто да не се събират в зала. И това, че в пленарна зала сте решили да не се събирате на едно място, на "коалиционния съвет" как е положението???

4

Анонимен

преди 4 години

Ех ще и олекне на Корнелия, най накрая ще види Бойко пак на живо

3

Така е ..

преди 4 години

От БСП питат кога ще свърши извънредното положение .Интересно.Това е въпрос без отговор.Няма човек на света, който да знае кога ще свърши този ужас.

2

да,да ама не

преди 4 години

Коронавируса си отива! Парите къде са!?

1

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ако иска...