40

Анонимен

преди 4 години

Актив на държавата в която са разположени инвеститорите...А в Бг строиме магистрали и след това ги ремонтират и пак ги строят.После що "ама в белите държаво така а тук като в Африка ?" Ето защо. Защото умните хора инвестират в наука и ценят другите умни йора а в България селфита,чалга и мачле ако има и кво му трябва на получовека произлязъл от животното?

39

Анорак

преди 4 години

ТЕ тия май са чули за онази поговорка ..."ДО 4-5 ГОДИНИ Я КАМИЛАТА,Я КАМИЛАРЯ".Ние сега даполучим 8 милиона,пък след време "ша видим"

38

Анонимен

преди 4 години

Филип Фратев се правеше на астроном. Сега ковида ли ще бори?

37

Анонимен

преди 4 години

covid-19.chinadaily.cn/a/202003/17/WS5e702f52a31012821727fa19_2.html

36

Анонимен

преди 4 години

Тук е пълно от "инвеститори", които нямат резерви за два месеца ....

35

Бубето

преди 4 години

Само че не споменават, че най-рано до 15 месеца ще бъде готово...

34

Анонимен

преди 4 години

Боко няма интерес неговия Мутростан дава милиони за ритнитопковци, но не и за такива неща.

33

Анонимен

преди 4 години

До Много е важно!Държавата не може да иска каквото и да било защото това е частна лаборатория на която държавата е отказала финансиране.

32

Анонимен

преди 4 години

Пример ще дам с нашия Дан Колов предлагали му да си смени гражданството с американско той отказал и вижте колко клипа ще намерите на негови срещи в нета а на други със сменено гражданство стотици

31

Анонимен

преди 4 години

До ДО ДАНСНе няма да се самосезира,защото това е стара новина,поне от преди две седмици.Хората от тази лаборатория даваха интервю пред канал едно,даже те самите бяха потърсили телевизията и обясниха че се нуждаят от фонансиране за да продължат с изследванията.Ставаше дума за едни мижави 8 млн. ЛЕВА. От мин. на финансите казаха че единственият начин бил да кандидатсват по някаква програма и АКО ги одобрят получават 1/16 от парите. Е със кой да преговарят бе к .. н?

30

Fallschirmspringer

преди 4 години

До опасявам се,че///"Ако го купят американците,ще го скрият и ще си пробутата техните скъпи *** с хиляди странични ефекти""Напълно възможно.В началото на необратимият неолиберален и демократичен преход,американците получиха даром,ама съвсем даром,даже без потупване по рамото ,документацията на системата "Стършел" и Българската металокерамична броня.Те на нас вече не ни трябват защото ,вече не можем да ги произведем.Все пак това не е като шиенето на *** и потници с чужди суровини

29

Бате Гойко

преди 4 години

ще им смъкне скалпа, ако го прескочат като инвеститотр.

28

Анонимен

преди 4 години

Бибитко ли спусна списнята?

27

Анонимен

преди 4 години

Американските инвеститори такова нещо няма американските колонизатори виж така съм съгласен

26

Анонимен

преди 4 години

До ДО ДАНСТакова лекарство НЯМА. Тепърва се търсят инвеститори, за да се види дали може да се създаде ....

25

Анонимен

преди 4 години

Най-доброто лекарство е не това което те лекува, а това което те прави зависим от него. Това е логиката на фармацевтичните компании за съжаление.

24

ДО ДАНС

преди 4 години

ДАНС и ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР няма ли да се Самосезират от Новината - В България има Лаборатория която ИМА ЛЕКАРСТВО срещу Коронавирус , тази Лаборатория води Преговори с Чужди Агенти за Продажба на Патента .

23

Анонимен

преди 4 години

Една стара поговорка казва:Грипа се лекува с лекарства за седем дни, а без лекарства за седмица.До като направят лекарство епидемията ще затихне по мое мнениеИзвестно ли вие е че около 10% от хората имат генетична устойчивост на СПИН, също и около 50% оцеляват от ЕБОЛА, така че това което не ни убива ни прави по-силни.

22

опасявам се,че

преди 4 години

Ако го купят американците,ще го скрият и ще си пробутата техните скъпи *** с хиляди странични ефекти

21

Много е важно!

преди 4 години

В преговорите с инвеститорите на българското лекарство срещу корона-вируса българската страна трябва да има претенцията в наименованието на лекарството задължително да присъства думата "bulgaro".