11

Циник до 14

преди 4 години

Селяни прости без други аргументи... освен собствената си простотия... сте ми скучни и безинтересни.

10

Циник до 12

преди 4 години

И ако е така - кое е грешно?Който ме е чел по-рано, знае колко се отвращавам от комунисти.В последните години (особено след 2015, когато милиони алахогъзни шебеци от Азия и Африка) напъплиха Европа, си желая политици като Тръмп и Путин!Получаваме обаче такива, като Мурксул и Макрон - кафъролюбци и предатели на собствените си народи!

9

Циник

преди 4 години

Джо Байдън - разследван за пeдoфилия реnтил. Адренохром партита... И пицагейт скандали. Тръмп е гаден - защото строи стена по границата с Мексико...Тръмп е гаден - защото нарича Мурксул изкукала подготвяща ислямизацията на ЕвропаТръмп е гаден, защото е против мултикулти,глобализацията, Copoc, и за националните държави. Тръмп е гaден, защото поставя добруването на избирателите си на първо място.Тръмп е гаден, защото казва неудобни истини - "Право куме в очи!"Трябва ни един Тръмп в Европа!

8

Анонимен

преди 4 години

групата на дементните пенсионери е превзела върховете на американската политика

7

кпсс на сащ

преди 4 години

Според 80 годишната понамирисваща Пелоси, 77 годишен старец имал ясна визия за...

6

Анонимен

преди 4 години

Хей Хамериканци-обирайте Оранжевия клоун, че ви направи за смях! Не избрахте великия американец Джон Маккейн навремето ,а Бонго Бонго и сега ще си патите....

5

Байдън

преди 4 години

И да не стана президент,отдавна съм президент на частната си държава украйна!

4

Анонимен

преди 4 години

Шефката на Сената на 81г.,кандидат за президент Байдан на 78г.,действащ президент Тръмп на 74г.!!!Хора които не могат себе си да управляват ,а уж ще управляват най-голямата икономика и демокрация!Или по-точно пионки на някой които действително управляват!

3

избирател

преди 4 години

Гущерите изпълзяват!

2

Гейза Мейза

преди 4 години

Каква прекрасна ..нещо!Видно е човеколюбието което излъчва,като микровълнова печка, радиация!Потресаващо е от какви "неща" зависи целия свят!Господ да пази Тръмп!

1

Анонимен

преди 4 години

Тия дъртаци в САЩ всичките са в будна кома.