58

Ленко

преди 4 години

Държавата задължително трябва да подпомогне българския туризъм и това е едно съвсем приемливо решение, от което ще има желания ефект. Да не забравяме, че туризмът е един от най-печелившите отрасли в България.

57

Мунчо

преди 4 години

И какво като ми дадат ваучер за 100 лева? Стая с две легла- 180 лева на нощ, такса паркинг-20 лева, такса плаж-10 лева, такса шезлонг-20 лева, такса чадър-15 лева, такса празен стол-10 лева и т.н.т.

56

ДЕЙСТВАЙ.........

преди 4 години

До Немаме париНароде!!!!!

55

стара приказка

преди 4 години

До 1912От добър ратай чорбаджия се ставаше а от мързелив и безимотен - КОМУНИСТ

54

държавна собственост

преди 4 години

Само частната собственост води до развитие на икономиката на дадена страна!Чуждите пари по-лесно се харчат отколкото собствените!Общото и кучетата не го искат!

53

Анонимен

преди 4 години

До ТодорСамо к'мплексари се фукат, когато никой не им обръща внимание в реалния живот

52

Анонимен

преди 4 години

Има идея за 40-70 процента данък печалба и данък "милионер".С излишните им пари си купуват дрога и аудита и попадат в затвора. За тяхно добро е да се използват в полза на народа. И богатите ще имат по-малко пари за дрога.

51

Анонимен

преди 4 години

Частниците пак искат държавата да е лош стопанин и те пак да откраднат всичко.Много е хубаво за частника държавата да е лош стопанин и той да краде.

50

Нашенец

преди 4 години

Това се прави от отдавна, в други страни (Турция)...каква идея е...?

49

Анонимен

преди 4 години

Какво искате от държавата бре?Нали казвате държава няма,няма и държавно ,всичко е частно нали това искахте ,сега управяйте се!Държавата била лош стопанин ,хайде добрите честни частници да поемат инициативата и народа да се управи!

48

Анонимен

преди 4 години

Аз имам по-добри идеи...Дайте ми 200 лева кеш, аз ще реша дали да ходя на българското море(няма).Дайте ми 30% отстъпка за 1 резервоар гориво, аз ще реша дали да ходя на българското море(няма).Дайте ми още 20 дена платен отпуск, спонсориран от държавата, аз ще реша дали ще ходя на българското море(няма).А сега питайте защо и сами си отговорете.

47

Shshs

преди 4 години

До 48 - Ударно батко. Едни се състезаваха кой ще изкупи най-много ниви докато други продаваха земи, купуваха автомобили, живяха под наем, лежаха по кръчмите и дискотеките и крещяха свободни сме пълнейки джобовете на онези които им продаваха алкохол и цигари. Сега и посредниците туроператори, брокери и 30 годишни келнери усетиха че балона се спука и стават все по-безполезни.

46

Иво

преди 4 години

Когато либерал демокрацията и капитализма се провали, винаги се реве на рамото на държавата. Такъв капиталист и аз мога да съм

45

Иво

преди 4 години

Малко умие тотално. Ама абсурдно

44

Тодор

преди 4 години

До МхмПопринцип си прав но и нащо море ходя от време на време, не е същото но няма да ме ухапе никой, а и като цяло ми пука за целия туристически бранш от готвач до собственик на хотел

43

Мхм

преди 4 години

До ТодорКакто сам спомена- имаш пари да обикаляш света. Тъй че, тези като теб с многото пари не ви броим като потенциални клиенти за Бг курортите. Вие ще ходите на Бали или на Хавайте. Ние тук ще умуваме за хора които смятат да си почиват при нас.

42

Анонимен

преди 4 години

До ТодорС това име,... освен бръмбари в главата, друго нямаш,

41

1912

преди 4 години

Стига с тази държава!Нали искахте капитализъм и да развивате собствен бизнес!Какво излезна ,народа плаща накрая сметката на алчните ,безскруполни некадърни чорбаджии!!!Като не може да въртите бизнес,отивайте да копате!Добре че случихте на неумен и страхлив народ!!!Не народ а мър...

40

Shshs

преди 4 години

До 41 - евалата с 1 коментар уби 240 политика чукащи си главите седмици наред.

39

Анонимен

преди 4 години

А не е ли по-лесно да се премахнат 30 % от чадърите за да дойдат българските туристи ?