89

Футболист

преди 4 години

Всички футболисти в България са на нивото на Тиквата

88

Анонимен

преди 4 години

Карате се, като подуянци на дъжд.

87

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Политици в България - с лопата да ги ринеш... - ДЪРЖАВНИК - само един...

86

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!

85

Анонимен

преди 4 години

Жена.

84

Анонимен

преди 4 години

Ако има някой останъл с капка акъл в главата нека си отговори: какви планове може да очакваме от един примитивен социопат???

83

Анонимен

преди 4 години

Оффф само етро поле липсваше тука де ама нее дайте 2ра трета дивизия,нещо по така селски мачове да има някакъв интерес инвестиционно да се отворят нещата по както тр,*** да има многобой и прочие

82

И още к'во

преди 4 години

Мога ли да попитам личния ми живот, защо е трябвало да става достояние чрез клюки на широката общественост ... В смисъл аз съм публична личност пиивам си уиски от време на време и пуша от тия по-опасните цигари дето се продават в магазина, ама да твърдят, че съм ***.д.е.р.а.с.т, подмазващ, наркоман и всяко друго па и ***.до.фил ... Да те светна, ни едно не отговаря на истината и имам неопровержими доказателства .... Па викат и християнин съм бил. Исихия да, ама не християнин ....

81

Анонимен

преди 4 години

план няма!

80

Анонимен

преди 4 години

Глупостите на тези хора не ни липсват.Просто не са и нужни ,това е дилемата на 21 век.След като не са нужни и вредни как да ги премахнем безболезнено.

79

33 щама

преди 4 години

Ваксината не предпазва. Има до или вече над 33 щама. Да наистина го използваха това масонско число в статията от предупреждение от вирусолог. Търсете статията на Английски.

78

Не бе аз ...

преди 4 години

Всичките съм ви подбрал в името на светата щанга, ама тая лудост трябва да престане и лицемерие ...

77

Анонимен

преди 4 години

на някакъв политик викаха -вола, кой беше?

76

И после ...

преди 4 години

Светът бил кръгъл, а не сферичен .... Може в изометрична плоскост или двуизмерна проекция. Може, може и във света на Тери Пратчет ...

75

Тонката

преди 4 години

До българин:):):):)Борисов4 човече:):):)Тези лакърдии некъде другаде:):):):)Не кашляй тамо,млада дамо,корона,чао,чао,чао,чао:):):):)Така както е тръгнало,много още шИ рИветИ:):):):)

74

Глей ти

преди 4 години

"Духовни" лица как правели пари от порнография! И ме топят, че аз, аз нещо съм им направил и че се друсам! И на всичкото отгоре да ви кажа свещичката ми е по-малка средна е от развяваната на клиповете! И не не не е отзад при бабичката баш вътре си е ....

73

българин

преди 4 години

Бойко им я "пусна"? И от къде я пусна бе ГЕРБЕРСКО ***? ЛИЧНО ОТ БАНКЯ ЗА ПЕРНИЧАНИ ЛИ? Тонка. Настъпва неприятни дни и месеци за теб лично и Странджата в този сайт! Схващаш ли ?! -:) Нещата се променят! др Борисов вече Не е интересен за повечето население на България! Костов помниш ли го? 10 г и беше аут! др Борисов ги мина вече! Идва краят Тонка! Наближава! -:) Търсете си сериозна работа със Странджата!!!

72

Глей сега ...

преди 4 години

Знаеш ли какво си имам .... Видеоклипове в една стая която е с интересни прозорци, преди и след! С едно точно изложение под определен ъгъл на светлината с определен спектър, който е различен на всяка точка на планетата! Поради ъгъла на падане! И едно зайченце байченце с една голяма свещичка в една евангелистко/адвентистка/частна къщичка много си играят на пиян морков ама не съвсем! И крали, крали, Крали Марко да ти го!

71

Тонката

преди 4 години

А Бойко пусне ли ген.Мутафчийски на президентските избори враговете ЕПТЯН ше спихнат:):):):)

70

Тонката

преди 4 години

Лъжа!!!!Перник има вода:):):):)Бойко им я пусна отдавна:):):)