47

Анонимен

преди 4 години

Е та какво друго гледаме освен Бойко ! Той е на всеки телевизор ,кога бил на разходка ,кога се прекръстил ,кога закашлял ,кога казал нещо ново и много умно.......

46

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!

45

Бистришки тигри

преди 4 години

Добрата новина е???

44

Анонимен

преди 4 години

В края на февруари ВМА си създаде кризисен щаб заради вируса, а два дни по-късно със заповед на премиера Борисов, този щаб беше повишен до сегашния Национален оперативен щаб. Държавен орган не може да се създава с премиерска заповед, така че щаба виси във въздуха, без никакво финасиране, без сайт, без правила за работа и без никакви реални права. Могат само да си приказват пред журналистите. Щабът ли е здравните власти?

43

Анонимен

преди 4 години

Досега няма нито една мярка наложена от щаба и не може и да има. Който смята, че не е така да даде номер и дата на заповед на щаба, с която някаква мярка се налага в България.

42

Анонимен

преди 4 години

Щабът беше създаден без да има нормативна основа за него и без никакви права с цел да обира всички негативи на правителството и да отклонява вниманието от некадърността на правителството. Ако случайно успеем в борбата с вируса, правителството ще си присвои лаврите. Засега щабът играе ролята на говорител на правителството, а здравните власти изпълняват нарежданията на правителството.

41

Факт"

преди 4 години

Здравеопазването се ръководи от министъра, а и всички ръководители на "здравните власти" са политически назначени, т.е. няма здравни власти различни от политическата власт.Щабът е меко казано полузаконен и няма никаква власт и не може да налага никакви мерки. Мерките ги налага правителството или министъра на здравеопазването, а Галъп току-що направи анкета дали одобряваме мерките на щаба, което е безмислица и показва пълната им неинформираност.

40

Отговор

преди 4 години

А, значи премиера ни е безскрупулен и е готов на всичко за да има власт и да е на власт. Слаб е.

39

Слаб е

преди 4 години

Няма такъв случай на "приятелски огън" от страна на премиер към щаба му. Това си е чисто предателство.Утре генерал Мутафчийски няма начин да не изкаже своето огорчение. Да те предадат накрая на битката е смъртоносно болезнено и непростимо.

38

Я пак за изборите

преди 4 години

Кви избори? По Костинбродски образец ли. С 30% изборна активност, купени ромски гета, фалшиви протоколи.

37

Активист на БСП

преди 4 години

Брифингтатура,гербература, диктатура...

36

Измяна в плана

преди 4 години

Слаб политик е Борисов. Нали плю плю по президентът, че се противопоставял на щаба и т.н.Изведнъж нагласите му се смениха и еднолично взе да раздава мерки в противоречие на щаба си дето толкова го бранеше от Радев.

35

man

преди 4 години

Аз пък искам да питам как става заразяване при разходка в парк с маска и ръкавици,и научно колко доказани такива случаи има. Как така може да се блъскам в метрото и рейса, а не може да се разходим с в парка?На следващите избори ще си отнесат последствията

34

Изпокараха се

преди 4 години

Издънките му започнаха.

33

Анонимен

преди 4 години

не мога да разбера, толкова ли е трудно на един човек да спазва 5 правила.

32

мишо бирочето

преди 4 години

иде глад бе. русия и украйна зърно няма да изнасят. *** и конферансиетата му от къде ще вземат фуражно жито за белия ни лебец с тоалетна хартия и кашони? от америка и канада? а дано ама надали.

31

Анонимен

преди 4 години

Хора, представете си - някой ден сутринта пускате новини и този *** го няма. Ще се почуствате ли щастливи поне малко?

30

Sd

преди 4 години

Т***пия полицай ще каже дали имаш работа или нямаш.Дали можеш да видиш семейството си или не .Кое е неотложно и кое не.ПРОСТОТИЯ.

29

Шопо

преди 4 години

Божееееее! Отврат....

28

6

преди 4 години

Ластикът се опъва драги ***. Изпускането ще отнесе доста глави до кръста.