23

usa = на джудже

преди 4 години

Пълна измислица са тези маски. И изобщо дали има зараза. Лъжат ни ,и ни тероризират нечувано ,и невиждано. Светът не е виждал такъв тероризъм и в най мрачните си времена на съществуване. Оставете ни да си живеем както преди. Не ни знамавайте с глупости.

22

Анонимен

преди 4 години

Китайците са умни хора и не случайно бързо се справиха с американската зараза пусната им в Ухан. Има много да се учим от китайците.

21

Анонимен

преди 4 години

Халелуя! това е единствената смислена мярка в случая!

20

(-_-)

преди 4 години

Айде стига с тия маски бре! Предпазват, ама за ефективност и дума не може да става, защото човек диша, а вирусите свободно преминават през тях. Да не говорим, че очите са още едно място в същност две места при повечето хора през, което такива вируси влизат като у дома си..

19

Анорак

преди 4 години

До 11. Приятелю,изглежда за пръв път чуващ,че тези обикновенни маски не предпазват този,който ги носи,а този,който е около човека,който ги изпозва.А ти,ако искаш да се опазищ на 100% си купи скафандзр за космонавт,но недей разубеждава другите покраг теб.Всеки има да довърши нещо на този свят.

18

да,да ама не

преди 4 години

Пещерняците дарили защитни средства на болници в Пловдив.Гергов дари за лаборотория! Майни всички горе на тепетата - вълната идва по Марица! Ша е висока щом пощенските кутии взеха да се отварят!

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗащо слагаш вечно единия минус ти, човек или *** някаква си.

16

Анонимен

преди 4 години

Как заразява човек, който няма признаци, как отделя заразните капки след като няма нито кашлица, нито хрема, нали е респираторен вирус и заразата се предава по въздушно капков път.

15

fb

преди 4 години

Жълтите праавят всеки ден милиарди юани от маски!!! Китайците пуснаха вируса нарочно, а фалшивите новини помагат на делото им!!! е го разберете, когато спрете да вярвате в теориите на конспирацията-едва тогава може да почнете да мислите логично!! Дотогава всеки ще ви врътка както си ще, а китайците си живеят живота докато обвинявате всеки друг, но не и тях!!

14

да,да ама не

преди 4 години

Маани ги тия! Купи си маска модел "пещерняк" от Винпром Пещера от най-висок клас!

13

Анонимен

преди 4 години

Много ясно е че е ефективно, особено за създаване на безлично общество, на хора без лица, защото изглежда че това е целта.

12

The Ghost

преди 4 години

Маската пази от коронавирус, колкото гащите от п_ъ*д_н-я

11

Тежко мнение

преди 4 години

от страната доставчик на големи партиди некачествени маски и на още по-големи партиди коронавирус по света. Непременно трябва да го послушаме и да ходим по улиците с намордници, които нищо не спират, даже ако жегата надхвърли 35 на сянка. По броя на натръшкалите се от тази "ефективна мярка" ще видим колко струва мнението.

10

Анонимен

преди 4 години

Глупости на търкалета, в Китай носят маски и преди корона-вируса, защото въздуха е мръсен при тях.Пишете неверни неща.

9

Елемаг

преди 4 години

Бе Къ,се намирате учени и изследвания в полза на *** мерки в България?

8

Иванчо+Марийка

преди 4 години

По скоро сте най-големия производител на маски в света. Айде моля ти се.

7

Анонимен

преди 4 години

първо да се научат какво може и какво неможе да се яде и после да дават акъл на хората за маските

6

Найлон Мъск

преди 4 години

И да не забравите да сърбате супа от женшен, за да вдигате самолета всяка сутрин!

5

Анорак

преди 4 години

Аз и да се заразя проблем няма,все ще се намери кой да се грижи за жената.Проблем ще е ако заразя комшията,тогава ще трябва да се грижа и за неговите деца!!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Те от ККП казха, че няма вирус и не се предава от човек на човек.