32

Анонимен

преди 4 години

Богатите продължават да имат пари , защото се възползват от подобни ситуации и не виждам нищо лошо.Частниците с малкия бизнес сами се прецакаха с тези "ще ти давам по 1200лв.ама ще те осигурявам на минимума.Хората са гладни и ги устройва, докато не дойде тоя момент.Сега искаме 60/40 ама като сметнем на минимума колко се пада да ни даде държавата и колко ще трябва да дадем ние , че да достигнем 1200лв. за работника ни - "я по-добре да ги освободя пък като се оправят нещата ще ги викна пак" :))))

31

Shshs

преди 4 години

Радвам се да видя че много хора са започнали да си пазаруват глупости. <3

30

Анонимен

преди 4 години

До djokoeДа ама Брансън базира фирмите си на частното си островче точно за да не плаща данъци. Не са прости те и хич не им пука за другите.

29

И тия са като нашите

преди 4 години

един дол дренки, лапат здраво и не пускат кокала .

28

Djokoe

преди 4 години

Да но там колкото си по-богат плащаш по големи данаци, а тук е обратното колкото по беден по-високи данаци.

27

Bond

преди 4 години

Да го дyyхат всичките!Ако си бяха регистрираши тука компаниите, Баце и Банката са развитие щеше да има даде пари с 50 год. гратисен период

26

Анонимен

преди 4 години

Техния Бойко не ги кара да си продават майбасите,самолетите и яхтите.В истинските капиталистически държави е така,държавата дава на всички и не ги пише маргинали,не разделя народа.

25

Пепи

преди 4 години

Пак повтарям за тези които не са разбрали.Това че даден човек е собственик на дадена компания,не значи че трябва той лично да помага с нещо на компанията.Той единствено си взима дивидентите.Това е ООД.С капитал.Ако фирмата върви зле,собственика не е длъжен да помага.По същата логика,като е вървяла добре,защо не са казали - няма да плащате данъци.

24

11

преди 4 години

Да взимат, да крадат. Има господ и него няма да излъжат. Може да не е сега , но рано или късно всеки си плаща за всичко сторено! Това важи за всички. Животът е тест. Голямата игра идва след това. Всеки сам да прецени после къде иска да е.

23

22679

преди 4 години

И това доживяхме - самите капиталисти да ни тласкат към социализъм. Колко ли още неща ще се променят от този вирус?... Вероятно ще намалим кносуматорското в поведението си. А това е знак за монополите да пресекат свръх производството. Ще качат цените за ***, които ни пробутват, но ние ще се ориентираме все повече към рчно произведени, занаятчийски по-трайни стоки с високо качество. ще видим как ще стане...

22

Дида

преди 4 години

Виктория да се стяга да си чертае роклите, че нищо не става от тях.Великата дизайнерка с правилните приятели хората от модната сфера (визирам Ана от Воуг).

21

Анонимен

преди 4 години

Че тук е същото ...крали от държавата и правят дарения ,да ни затворят устите

20

NZ

преди 4 години

Странно, когато плащаха данъците си, никой не им каза "много са" и да им върне нещо. Сега защо трябва да дават от "техните пари" отново, за да спасяват икономики. Някой подпомогнал ли ги е да достигнат тези богатства, за да иска дивиденти?

19

дедо Ташунко

преди 4 години

На тези *** им пожелавам от сърце всичките да фалират. Особено на Виктория, прос.то.ти.ята й е изписана на лицето.

18

Анонимен

преди 4 години

ида коментираме и да не коментирамебогатите ще излезнат от кризата още по-богатиа бедните ако оцелеят по-бедни и с по-високи дълговетака е устроена ситемата - при криза печелят само банките а те не проивеждат нищона това му викат "демокрация" и "свободен пазар"- песнички за наивницичестито на печелившитев тая система няма приятели- има само интересищо е демокрация- 5 заека и 5 лисици се събрали да обсъждат какво ще вечерят

17

Мхм

преди 4 години

Те затова са станали милионери, а не защото са бачкали от 8 до 5 и честно са си плащали всички данъци.

16

Анонимен

преди 4 години

до 5 Тази е уникална коВрааа! Роди му 4 деца на Бекъм и грам не си е променила структурата на тялото . Даже е отслабнала. Бе Анджелина Джоли 2, само че онази май само един път роди.

15

Анонимен

преди 4 години

Тоз който е писал статията си няма и на представа как реално стоят нещата...

14

Гк

преди 4 години

Семейство Бекъм което е в бизнеса от дедетилетив излязоха кръгла нула.Един Кристиано Роналдо ги сложи в малкия си джоб

13

Анонимен

преди 4 години

Забравихте да добавите Домосчиев.