14

Анонимен

преди 4 години

Как ще се излезе, като хората не работят, а отделно има забрани за отваряне на магазините. Дори и онлайн да има някаква търговия, нали трябва да им кой да транспортира стоката и някой на този адрес. И се получава един затворен кръгА колкото за помощите за малки фирми, коя е фирмата която ще издържи почти да няма клиенти и да я спасят нисколихвени заеми.

13

британски учени

преди 4 години

Няма да излезете от кризата но може ако сте гладни да ходите при бойко да се храните...

12

Анонимен

преди 4 години

Ако някой скоро е ходил в Беларус и е по-запознат да обясни как така там инфраструктурата е на такова високо ниво и защо е толкова чисто и кога ще бъде така и у нас?

11

Анонимен

преди 4 години

Една от пречките е носенето на маски особено от здрави хора, чисто технически е пречка. Защо наказват здравите заради болните или тези които кихат и кашлят, ми за тях маските да са задължителни.Дори някой да е носител на вируса, без признаци, как ще го разпространи щом не е почнал да кашля дори. Нали заразата се разпространява по въздушно капков път. Ако нямат симптоми как ще я разпространят?

10

Анонимен

преди 4 години

един приятел програмист работеше за хюндай и го съкратиха.за два дена си намери нова работа и то на повече пари - нещо се оплаква ,че не му било толкова интересно.той навремето продаде и биткойни и има много пари.ама е голям спец - направи ми сайт за продаване на кабели за един уикенд. и получавам мейли като имам поръчка. ама не ми върви бизнеса.добре са си програмистите.

9

Анонимен

преди 4 години

"" Излизането от кризата ще е бавно и трудно ... ""...............Работещите в България са под милион, това е майтап за всяка уважаваща себе си държава ... ако имахме умен лидер, който мисли за нацията, (а не за футбол и сръбска музика) ... щеше да вдигне заплатите ВЕДНАГА с 50% и нещата да потръгнат, ... но за съжаление случая не е такъв ...

8

Грешен превод

преди 4 години

Не е "доверието в икономиката", а "самочувствието НА икономиката". Или "самоувереността на ръководителите на икономиката".

7

Do do 4

преди 4 години

На чичо Марешки А95 е 1.49 лева.

6

до 4

преди 4 години

Паднаха. Бяха 2.25, сега са 1.85

5

Евраци

преди 4 години

Кво сте ги снимали тия 888евра?90% от бизнеса в България не е виждал 500 евро на цяло през цялото си съществуване.Вие eбaватe ли се с нас?

4

Анонимен

преди 4 години

Във Великобритания литър бензин преди месец беше около 1.20 паунда,сега е 1 паунд.Паднаха ли цените на бензина в България и с колко?

3

Моля?!!??!?!!?!?!?!?

преди 4 години

73% ?!?!?!?!Истината е че са 100%, другите са ГЕРБ-ави и ДПС-арски фирми, които нямат никакви проблеми.Всеки друг малък и среден бизнес в България е пред фалит. Това са 100%.Домусчиев наема 5-10 хиляди човека, но той не е 30% от бизнеса! Дайте да сме коректни, а?!

2

Анонимен

преди 4 години

До Брокер, СофияИ по каква точно причина ще растат нагоре? За какво ти е хубав имот, ако няма какво да ядеш?

1

Брокер, София

преди 4 години

Цените на имотите ще растат нагоре, особено за хубавите.Купувайте сега, ше свършват хубавите и по-скъпо ще става.