62

До Горкото момче

преди 4 години

Според теб, "горкото момче" не е ли знаело какви разпоредби има във връзка с извънредното положение? Чий го е търсило с цяла тълпа на Витоша? Това е само едно от нарушенията му.22-годишен човек, студент, възпитаник на една от най-елитните столични гимназии не знае ли, според теб, че дрогиран на кормилото е по-опасен и от пиян?Направил ли си е изводи преди 5 години, след не по-малко нагъл и опасен зулум с мощна кола, летейки в насрещното платно, връхлитайки по-слаба кола и осакатявайки човек?

61

Анонимен

преди 4 години

Излиза тройна или петорна /зависи как го стъкмят/ авто техническа експертиза на джипа ,и се оказва че е възникнала внезапнаТехническа повреда / примерно -блокирал е п..ала на газта /И хоп готовооооо

60

Анонимен

преди 4 години

Ако загиналият беше някой неизвестен човек, а не Милен Цветков, Кристианчо вече щеше да е в Германия, а дело нямаше да има...Но понеже жертвата този път не е случаен човек, сега ще има някакво бутафорно дело, ще го осъдят на 3-4 години и ще го пуснат след 1 година...

59

Анонимен

преди 4 години

Момент... Те само за убийството на Цветков ли го съдят? А за притежание на наркотични вещества, алкохол, шофиране след употреба на наркотични вещества и алкохол, опасно поведение за участници в движението? Едва ли само Цветков е бил на тоя път, нали? А това как ви звучи - "Зам.-председателят на СГС Мина Мумджиева пусна от ареста обвинения за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина Йоан Матев." Явно й е хоби да пуска убийци срещу заплащане.

58

Анонимен

преди 4 години

Мафиотското му адвокатче видя, че няма какво да се направи, защото има записи от камери, свидетели и положителен тест за наркотици и присъдата е в кърпа вързана, и сега реши да съдейства на разследването, за да посмексчи поне малко присъдата, която ще е 4-5 години, а за добро поведение ще го пуснат на втората.

57

Котки

преди 4 години

Тази катастрофа сигурно я има заснета от повече ъгли отколкото гол на световно първенство. Не знам какви още доказателства са нужни, ама аз не разбирам от право, така че..

56

ПроСоТо

преди 4 години

та по-простичко:-Ако имаш ДОКАЗАТЕЛСТВА,няма защо да правиш "предположения"!!!!!Доказателството има "императивен" характер,за това е и ДОКАЗАТЕЛСТВО!..А ПРЕДПОЛОЖЕНИЯТА са основани на СЪМНЕНИЯ,ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ,ДОПУСКАНИЯ и неясни ВЪЗМОЖНОСТИ...Но от мен-толкова по "правото" и неговия лексикон..

55

ПроСоТо

преди 4 години

ако некой иска да потренира логиката си,нека обърне внимание на това:-"Съдия Мина Мумджиева записа в мотивите към решението си, че може да се направи обосновано предположение, че Николов е предизвикал катастрофата.".."Обосновано ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ"!..така..По-надолу четем:-"До това предположение се стига на база доказателствата.."На база ДОКАЗАТЕЛСТВА,НЕ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ!!!!!!..Не стреляйте по редактора,той няма вина!..Шизофренията е в така наречените "Закони" в Територията..

54

ТИ ГЛУПАВ ЛИ СИ?

преди 4 години

До Горкото момче

53

мак

преди 4 години

Защо ми изтрихте коментара? Без цинизми и вулгаризми е.

52

Котки

преди 4 години

До 54 Горкото МомчеТази реч тролене, или сатира е, или е комбинация от двете?

51

Горкото момче

преди 4 години

въпрос на късмет е експериментите на тази възраст да приключат без подобни трагедии. На него му се е случило най- най- ужасното. Вероятно е умен и старателен младеж, щом е студент в Германия. Когато се връща в БГ решава да му отпусне края и изглежда няма много опит в дрогирането, та така да ги омеси. Вероятно е бил с компания "приятели" и "съветници" които веднага са избягали и са го оставили да "опере пешкира". Дано разкрие дилърите и покриващите ги, защото те са истинските убийци на Милен.

50

банкински комунист

преди 4 години

До Анонимен (47),Такива като теб не е необходимо да бъдат преследвани,сами и набързо ще измрете от глупост и злоба.

49

ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!!!

преди 4 години

За този и крадливата му майка! До кога ще им се разминава на такива *** да убиват невинни хора по улиците???? А тези дето го защитават ще кажа.... Замислете се! Ами ако ви беше прегазил детето??? Тогава нямаше да го защитавате нали?

48

Анонимен

преди 4 години

До Случи ми се да видяТрупало е стаж момичето!Май само в България като започваш шофьорски курс те питат карал ли си преди :)

47

Д-р Исня

преди 4 години

При положение, че му има снимката навсякъде, какво се е омотал кат пашкул? И сега като стане 30 градуса, юняма ли да се вмирише с тези якета, суитшърти и качулки? Ако го е срам, просто да ходи с наведена глава, какво се крие като мишок, като държавен служител посетен от журналисти, като подла душица-мръсен чорап

46

Анонимен

преди 4 години

До българкаВсъщност само харчат парите на данъкоплатците с някакво измислено дело. На всички ни е ясно какво ще стане накрая...

45

Анонимен

преди 4 години

До Пуснете момчетоЗащото на джипа му е втора катастрофа, накрая той ще излезе виновен. Ама в нашата мила родина няма нищо невъзможно

44

Пуснете момчето

преди 4 години

Навсякъде пишат джип-убиец. Ми съдете джипа тогава, шофьора какво е виновен.

43

Котки

преди 4 години

До 40Пиянката от Пловдив лежа само на документ, чат пат ходеше да спи там, тва му беше "лежането"