15

Анонимен

преди 3 години

В България самолети реално няма, предплатени са с 2 милиарда 6 изстребителя, които не са произведени още.

14

българин

преди 3 години

До 8 Малко преди 1989 и след това Плюеха против АПЕКАТА! АПК! Аграрно Промишлен Комплекс! Децата на " демокрацията" не знаят за него нищо днес! -:) Днес знаят повече за тази измислена държава зад океана.От колкото за собствената си родина!-:( Факт уви! Е какви българи са днес Те?! Гледайте сега колко ще се появят и ми нацвъкат минусите!-:) Ама това не променя фактите бе дечица " българи" и Американофили същевременно!-:)

13

Анонимен

преди 3 години

През соца имахме такива служби,които само с това се занимаваха,чувах как думтяха ракетите против градушките,къде са сега тези хора ,служби,техника?!

12

Анонимен

преди 3 години

До 10. Какъв Съветски съюз те гони пък тебе бе Американофил???! Б ....к!

11

Анонимен

преди 3 години

До ?И там има полигони бе,човек!

10

поредна далавера

преди 3 години

Единствената държава,която опита със самолети беше Съветския съюз!Оказа се неефективно!Имаше опити и със зенитни оръдия!Също!Не случайно се действа с ракети!Старите ракети "Алазань" и "Облако" бяха без грешка!Ама бяха "комунистически" и Иван Костов ги изхвърли!Сегашните не ги знам,отдавна не съм в системата!

9

българин

преди 3 години

Демократични глупости бих казал аз! През социализма.във всеки окръг имаше по няколко ракетни площадки за борба с градушките! След 1989 г закриха поне на 80 процента площадките ! Ако не и повече! Ами щом мислят че със " самолет" Ще е по евтино за " държавата" Така да бъде! Калитковци!-:)))))

8

Анонимен

преди 3 години

Едно време беше покрита територията на цялата страна, ама дИмокрацията разказа играта на всичко. Едно време се плюеше срещу ТКЗС и така наречената "колективизация", сега пеят ЗА КОЛЕКТИВЕН имунитет. И те такива ми ти неща.

7

?

преди 3 години

А от Плевен до Видин не е ли България!? Или СЗ Е резерват и там не живеят българи ?

6

Анонимен

преди 3 години

Ще ползваме F 16. Те май само за това стават.

5

Истината е по-друга

преди 3 години

Някои анонимно коментиращи пишат глупости. Напр. че Малък Тошко е на тази хранилка. Той просто е служител, не собственик на фирмата, произвеждаща тези ракети срещу градушка. Тя се казва "Стройпроект" и е собственост на президента на Локо Пд Христо Крушарски.

4

Стоян

преди 3 години

Може ли някой да ми каже колко плащат собствениците на земеделски земи за защита от градушки и защо държавата се ангажира с това

3

Ракетата

преди 3 години

Лично Радев ще пилотира самолета и ще брани реколтата в името на отечеството и партията!

2

Анонимен

преди 3 години

на тая хранилка е Тошко славков / на Батето сина /той снабдява държавата с тия ракети,имал фабрика за производство в южна Америка

1

Анонимен

преди 3 години

Думи немам.