9

Анонимен

преди 4 години

Как ще се справим, като при нас атакуват във ВАС носенето на маски, питат от БСП КС за проследяване на ПОСТАВЕНИТЕ ПОД КАРАНТИНА. Тук реват, че не могат да си джиткат между от и в областните градове! Събират се като овце! И т.н., и т.н. Южна Корея за да стигнат този стандарт при същата корупция и изходно положение като нас са минали през трима диктатори. Там не са раздавали помощи на калпак, а са ги изкарвали да строят инфраструктура. Не са имали Мая Манолова и Ант.Кутев. За Гечев да не говорим.

8

Анонимен

преди 4 години

Жълтите са организирани нации и се справят,а ние сме всеки с отделно мнение.За това и страдаме.

7

емигрантka

преди 4 години

Не само Южна Корея се справи бързо. Австралия също се справя отлично. Създадоха мобилно приложение за проследяване на контактите, спасителния финансов пакет е вече в ръцете на нуждаещите се, след като подаването на докуметите ставаше изцяло онлайн, а за пенсионери и безработни автоматично без да правят нищо, защото вече са в системата. Наложиха се глоби за неизпълняващите и се спазваха независимо от произхода и състоянието на гражданите.Хората проявиха разбиране и дисциплина и резултата е налице

6

Анонимен

преди 4 години

Кога ще ги стигнем корейците? Мобилните им оператори пращат на всеки гражданин чрез таблета му данни къде има заразени и къде са ходили тия заразени, за да избягват тия места . И ето резултата е на лице.

5

ГИГАНТА

преди 4 години

До Калеко АлекоТОЧНО ТАКА

4

Калеко Алеко

преди 4 години

Ами как там няма като нашенските Цоциалисти, които да страдат от мания за преследване и следене и на които мобилните приложения за проследяване на заразените от Коронавируса да им пречат. Освен това южнокорейците са по дисциплинирани, уважават институциите си и съобразяват с разпоредбите им, а тук един "Държавен глава" постоянно ги подлага на съмнение, като деморализира и разединява гражданите, дори и в условията на криза ... !!!

3

Анонимен

преди 4 години

До 1За теб май света свършва на държавната граница а?

2

Бау

преди 4 години

Браво на хората. Показаха на всички как се прави...

1

Анонимен

преди 4 години

Стой си там и не ни занимавай с тях.