29

От село

преди 4 години

Мутафчийски президент президент президентХа ха ха ха

28

Анонимен

преди 4 години

В Русия се слага БЦЖ и виждаме какво става там. Престанете да се правите на вирусолози, няма как да научиш нещо, за което се дипломираш след 4г бакалавър 2 магистър и около 5 докторантура, след 1 месец четене на популярни статии в интернет. Човекът е казъл всичко както трябва - все още знаем много малко за вируса, няма никакви доказателства към момента, че към него се изгражда имунитет след прекарване, нито че БЦЖ пази, нито че пиенето на белина помага (упс, това е доказано смъртоносно).

27

ПЕНКО

преди 4 години

ПОКРИЛ Е ИЗИСКВАНИЯТА ЗА : СТАР ; КЬОРАВ И ПЛЕШИВ - НО БЕЗ " УКРАСАТА С НАБОЛА БРАДА --НЕ " ХВАЩА ДЕКИШ" И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПУПИ В ЕФИР И САЙТОВЕ/ СПОРЕД ИЗСРАНОТО ОТ ФАКУЛТЕТА ПО ЖУРНАГЪЗТИКА / !!!! НЯКОИ ПОКАЗАТЕЛИ-ПОКАЗВАТ ТОЧНО ОБРАТНОТО НА" ПРОФЕСИОНАЛИРАНЕТО" МУ !!! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ,ЧЕ ИМАМЕ ПОВЕЧЕ ПРОФИ СЕРЕТА ОТ АРМИЯТА НИ !!!

26

Факти

преди 4 години

Факти показват ,че пандемията във всяка страна трае от около 70 дни .На всякъде до сега. Свързаността на пандемията с други заболявания при летални резултати. Свързаността с гъстотата не на самото население ,а с гъстотата на 5 G излъчвателите в гъсто населени райони ,като Ухан. Затова Тука биолозите са зависими и от специалистите и изследователите на 5 G . Има неопровержими доказателства за зависимостта и горе упоменатите връзки . Който се "събуди по-бързо" и надскочи старите представи , ще .

25

БЦЖ-ец

преди 4 години

Със сигурност обаче помага срещу туберколоза. Затова си я направете. За коронавируса - поне не вреди, така че - няма причина да не си я направите.

24

Анонимен

преди 4 години

Щото американците не са го потвърдили,нали?А какво по-голямо доказателство от факта,че в страните,в които е поставяна БЦЖ ваксината,заразените са по-малко.Но другите не искат да го признаят.Не е в техен интерес.

23

АнонимеН

преди 4 години

ВЕЧЕ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ УЧЕНИ ОБЯВИХА, ЧЕ СТРАНИТЕ С БЦЖ ВАКСИНИ ИМА 2 ПЪТИ ПО-МАЛКО СМЪРТНОСТ!!!БЦЖ ВАКСИНИТЕ НЕ НИ ПРЕДПАЗВАТ НА 100% НО ПОМАГАТ НА ОРГАНИЗМА КАТО ГО ПРАВЯТ ПО УМЕН ДА СЕ СПРАВЯ С ПОДОБНИ БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!ВЪПРОСА Е ПРИКЛЮЧЕН! ПО-ДОБРЕ С БЦЖ ВАКСИНА ОТКОЛКОТО БЕЗ НЕЯ!

22

Анонимен

преди 4 години

До 8А вие в коя лаборатиря решохте, че ваксина против туберколоза ви пази от коронавируси? Лабораторията Фейсбук май.

21

Сократис

преди 4 години

Никой, никога не е твърдял, че БЦЖ ваксината предпазва от Ковид 19.Тази ваксина се прилага задължително след 1951г, което означава, че хората над 70г или не са, или много малко от тях са ваксинирани.Това е и обяснението, че при тях инфекцията протича много по-тежко от останалите.Фаталните случаи също са най-вече при тях.Тази ваксина се тества с Манту на 7-мата година и след още 5-6г и при необходимост се прави реимунизация.Така, че ваксината си е абсолютно ефикасна и при възрастните.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Ами нищо особено не правим. Запазваме част от мерките, подсилваме болниците и здравната система като цяло. И двете неща не са много популярни за пред обществото. Особено второто, защото ще изисква огромни инвестиции, които без сериозни лишения няма откъде са се вземат.

19

Анонимен

преди 4 години

Ами, ако се окаже, че стадния имунитет е между 3 и 6 месеца най много, и всичко започне отново? Какво правим тогава?

18

Анонимен

преди 4 години

До Кво каза?!Каза, че надеждата е в това. А освен това, има известни основания - РНК-то на този вирус е доста голяма, в сравнение с негови роднини. И, доколкото знам, във връзка с това има механизми за предпазване от мутации. Това е много рядко явление при вирусите. Но вие няма откъде да знаете тези работи, затова не е хубаво да сте толкова краен в коментарите.

17

---

преди 4 години

До АнонименДаааа, ама огромното мнозинство от хората подкрепят действията на щаба, другарю!!! Разбирам, че те е яд, че др. Радев бавно, но славно отива в миманса....

16

lozung

преди 4 години

VSEKI BYLGARIN PROFESUR PO NESCHTO SI

15

Анонимен

преди 4 години

и сега дървените фолософи почват да му опонират. Тези дето разбирате от геополитика до ядрена фиьика и мулекулярна биология.Я се пребройте в сайта и се вижте колко сте, една шепа лай..омети.

14

Кво каза?!

преди 4 години

Този вирус не мутирал ли? Колко мутации вече откриха колегите на този "прохвесор"? Той слуша ли се изобщо какви ги плещи? И на какво гениално прозрение се опира, като твърди, че колективният имунитет бил слаб и краткотраен при тази епидемия? Защото никой друг още не смее да твърди това, по-скоро има догадки (а не установени окончателно факти) за обратното.Откъде го изровиха този бе?

13

Анонимен

преди 4 години

То ясно показва , че у нас няма почва за развитие и няма жертви и това не е заради маските и глобите на Борисов и щаба .

12

Барба

преди 4 години

Айде още един празнодумец.

11

България над всичко

преди 4 години

още един професор.. баси като *** са :)))плъх на щат

10

Анонимен

преди 4 години

Тоя феодален старец нищо не разбира от вирусология.Пълни глупости говори!