7

Анонимен

преди 4 години

Кво стаа с предплатените 2 милярда от герберете тараяснизи ф16 ? Май нема ги има брем 30 годин още

6

Анонимен

преди 4 години

"мисля,че прекалено много пари отиват за ненужно въоръжаване"----------------------------------Милиардите, потрошени през 2019 г. за 8 таралясника, оставиха бюджета ни "по бели ***" в последвалата борба срещу COVID-19.

5

Анонимен

преди 4 години

Напротив разходите за военните ще се увеличават. Този коронавирус Тръмп не случайно го нарича война. Нарочно или не Китай е причината за вируса и когато започне да губи позициите в бизнеса , което неминуемо ще се случи , остава една единственна възможност да се справи с вътрешните си проблеми и това е война. Така го направи Путин така ще го направо и китаеца.

4

Анонимен

преди 4 години

Не четох статията,но мисля,че прекалено много пари отиват за ненужно въоръжаване,като с тези пари,може да се подкрепи населението - да се образова професионално,да се повишат пенсии и детски,социални кухни,да се модернизират болници,да се ремонтират детски домове,старчески домове,домове за бездомни,училища,обществени сгради,църкви,да се стимулира дребния и среден бизнес,за облагородяване на околната среда и т.нЗа какво ни е оръжие,ще го ядат ли хората,ще го пият ли,ще го лижат като сладолед ли?

3

Сатира

преди 4 години

Нямало пари в света за справяне а кризата от Коронаворуса. Стотици милиарди се дават за оръжие и какви ли не глезотии. Да не говорим за милиардерите който държат една голяма част от световното богатство. И след това пак работещото население ще дава от себе си, за да възстанови "нещо", кото било в криза...

2

Анонимен

преди 4 години

още юли България ще проведе грандиозно международно морско учение. Хич не е без пари. 2500 човека събрани. Да видим колко К19 ще се пръкнат. Да видим на кой управник ще му стиска да се качи на италиански или американски кораб

1

eve1

преди 4 години

Кризата с вируса рано или късно ще отмине но дано светът поне малко да си вземе поука и да престане с това безумно харчене на милиарди за въоръжение.Тези пари да се изпилзват за здравеопазване,наука,култура,борба с глада и още много полезни неща.