60

Анонимен

преди 4 години

Защо не съберем на генерала пари за цивилен костюм, самият той няма да си купи. Не за друго - много е скромен. А униформите да си пази за военни учения.

59

Рита Тунберг

преди 4 години

Доле ГЕРП Докато не започнат ежедневно да публикуват данните за броя ТЕСТВАНИ ХОРА и броя на положителните проби от тях - все едно говорят празни приказки.

58

Де пръч

преди 4 години

Генесрал муфтьо

57

Статистик

преди 4 години

Брой ТЕСТВАНИ хора и брой "+" проби от тях. Съотношението между двете дава % заболеваемост и ако това съотношение се сложи в диаграма по дни, тогава се вижда пик ли е спад ли е и накъде върви кривата. Крива с данни само за "+" проби е пълна профанщина. Ама от коремен хирург - толкоз. Иначе паниката помпа рейтинги, спор няма.Докато не започнат ежедневно да публикуват данните за броя ТЕСТВАНИ ХОРА и броя на положителните проби от тях - все едно говорят празни приказки.

56

Анонимен

преди 4 години

Пита се в задачата - след като икономиката ни е убита официално, ще има ли народен съд за тези, които наложиха такива безмислени мерки?

55

aaa

преди 4 години

Отваряй държавата ,лъжец .олен....

54

Анонимен

преди 4 години

Тоя докога ще се показва?Аман от глупости, вече почти никой не вярва, колко е страшен вируса...Аман от сектанти в униформа и с власт...

53

до 53

преди 4 години

знам че не ви харева истината но няма как да пусна снимки тук

52

до 50 ...

преди 4 години

Аре стига сте прикавали глупости. Братовчедка ми живее от години там със семейството си. Висят вкъщи по цял ден, като нас. Ама от голи охльови като теб ...

51

Край

преди 4 години

Пророка на Короната ще го играе лошото ченге и ще ни навежда. Бате пък ще е добрия и много смел полицай, който ще разпуска по малко карантината въпреки всички ужаси които ни дебнат. Идат избори, а този модел винаги работи даже и при вторите в света по интелигентност българи.

50

Програмиста!

преди 4 години

Колко прости хора има мале..........

49

Анонимен

преди 4 години

в германия всички са по парковете нямат маски правят си пикници по поляните нищо общо

48

Анонимен

преди 4 години

Ким Чен Тиквун и неговия пророк *** казаа:В парка само с шапакар придружител у Лидел накуп, но през 2м в стройна овча редица, нема се ръгате кат ***

47

ПроСоТо

преди 4 години

гледам ,че с барабонкича са пънете да "турите точката"....-Добре,но възниква въпроса:-Ако този,който МЪЛЧИ,за да "убие с мълчанието си простака" Е ПР.О.СТАК?!Ако мълчи,защото нема какво да каже?..сигурни ли сте в "девиза",който прогласяте?

46

Анонимен

преди 4 години

До тонка барабонкаАми отивай в по-читав сайт , кой те спира ? И между другото , простака с мълчание или аргументи, не можеш да го убиеш. В първия случай , ще си въобрази , че е велик . А в втория случай , само ще си загубиш времето. Приятно изкарване в по-читавия друг сайт ;)

45

Анонимен

преди 4 години

До НЕКОЙВ Швеция направили 9357 теста на милион население, в Италия 29071 на милион. Няма тестване, няма заразени, просто е. При това шведите не са много по социална близост, за разлика от южните народи

44

ПроСоТо

преди 4 години

та "И.П." не само прекрасно устройва Негово Изящество Банкянския Де..,но той има НУЖДА от него!Защото само с него може да удържи властта си...но ще поживеем,ще видим..

43

мишо бирочето

преди 4 години

пак съм аз. да повторя. плешиво педерменце на въженце заедно с неговото татенце, порко подрисоф. офсе, събирайте овчия си кураж и да ги изметем и окачим по лампите на булевард бриксел и да въведем правов ред в държавата докато все още има някакво качество останало. на оружие.

42

ПроСоТо

преди 4 години

"От герберского Инфорбюро".....Обаче забелязвате ли?..-Вчера Боко се изрепчи,че ТОЙ ЛИЧНО бил назначил щаба и щаба имал САМО задача да КОНСУЛТИРА правителството,а то-Правителството вземало решенията и носело отговорност,но...САМО д-р Мурафетчийски са кипри по талавизиите.Стряска,заплашва,кара ни са като на малки деца...А Б.Тиквата само чака сгодния момент "да се появи на бял кон като "Премиерина,който отърва народа от карантината"..но нема да е скоро,защото "И.П." не само го устройва прекр

41

ВНИМАНИЕ!-ЦЕНЗОРА

преди 4 години

До АнонименЗАТОВА ОСТАВАТ САМО ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ НЕИДТРИТИ!