94

147

преди 4 години

До До 82Брат, прав си относно опцията за коригиране; но нали писах какво им пречи да осмислят какво се казва в поста и цъкат ли цъкат...На мен също се е случвало да натисна погрешно и най-много се ядосвам, когато дам положителна точка, а съм искала обратното.

93

бил

преди 4 години

бил .......ще останеш в историята като бил един голям алчен*ук

92

Антиваксър

преди 4 години

до noFreemann: Спокойно, не се притеснявай, има един там горе, който ни обича, въпреки това, което сме. Та е важно, той какво иска. В тази връзка един виц: "Летели всичките световни лидери в един самолет. Обаче самолетът се повредил и започнал да пада. Всички взели да се молят: "Боже направи така, че да кацнем живи и здрави". А Бог отвърнал: "Абе ако знаете какъв зор видях да ви събера всички в тоя самолет". Та така.

91

Анонимен

преди 4 години

Ваксината ще се купува комплект с лиценз за Windows.

90

мишо бирочето

преди 4 години

дръж си я ваксинката. искам корона вирус.

89

noFreeman

преди 4 години

И най-лошото е, че няма да ни питат... ще направят така, че ще е задължителна (като гражданската отговорност) за всички членуващи 193 държави в СЗО... това е целта на целия корона-театър!!! (вътре във ваксината какво ще има... никой за сега не знае - едни казват, че ще намалят продължителността на живот, други, че течния чип ще знае всичко за нас...) - в Давос последната среща точно за това е била!

88

Анонимен

преди 4 години

По-точно - цели да затриеее колкото се може повече свят!!!

87

Анонимен

преди 4 години

443 619, приятелю

86

адффд

преди 4 години

Чирак-сатаниста отново в действие.

85

Додо

преди 4 години

Ама чакайте малко, тоя Бил Гейтс нали есента обяви, че се пенсионира? Цъцъцъ, пенсионер човек, пък на работа се върна и то не като компютърджия, а като вирусолог и епидемиолог! Мммм, каква огромна крачка за човечеството! Нещо като разходките на НАСА до Луната преди повече от 50 години! Остава сега и Илон Мъск да стане ортак на Бил Гейтс и на такъв *** ще може да се вярва! Зер, те са от един народ, който винаги казва истината и никога не е направил нищо лошо в историята!

84

Андромеда

преди 4 години

Приятели, мина един час, информирайте ни колко хора са се подписали.

83

До 82

преди 4 години

Приятел, Без да исках ти сложих грешното палче. ДНЕС.бг защо няма опция за корекция?

82

Антиваксър

преди 4 години

Боже, какъв добър човечец! Що не си го прибираш вече ?!?Иначе тези поръчкови статии не носят никаква полза. Балъците и без това са съгласни да ги ваксинират и чипират, а останалите 10% вече знаят каква е истината и не може да ги излъжете.

81

Ковид-1984

преди 4 години

Гейтс да не се прави на Бог ! Ваксината му против малария в Африка не донесе никаква полза, тази година се очакват 700 000 умрели, двойно повече отколкото през 2018.Гейтс преследва лични интереси, не го мислете за голям филантроп.

80

123

преди 4 години

Vizte tozi pres_upnik kakvo e razrabotil do momenta-pone tova,za koeto si priznavat:biometricupdate/201909/ID2020-and-partners-launch-programe-to-provide-digital-id-with-vaccinesNo comment....

79

До 78

преди 4 години

Теб май са те чипирали вече

78

До 76 и 77

преди 4 години

Великата андромеда ви поставя следната задача, бройте подписалите се и на всеки час ни информирайте тук колко хора са се подписали. Като излизате навън си слагайте алуминиева шапка и избягвайте 5жи антени. Отричайте всички научни данни и се доверявайте само на анонимни източници от фейсбук.

77

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПреди еддин час броят на подписалите беше 367,115.

76

Анонимен

преди 4 години

443 274 са подписалите петицията до момента

75

V

преди 4 години

Варненските тираджии са станали нервни .Мирише на фалит . Брансън продава острови . У варна кво ще се продава ??? А бил г.е.й иска монопол върху ваксина за която боко да ни даде заем от четри бона да си я купу ,щото нямало пари за най разплутата дуржавна администраци и за гербавите ченгета . Да пазим хората на тиквата да са на доживотни държавни ясли .Ето затова в Албания и Македония дават на хората и помощ и двойни пенсии а герб и ЕС само за ченгета и дебели лилита .